p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من یک سیستم کاریابی برای جوملا 1.5 نیاز دارم که متصل به درگاه پرداخت باشه (ترجیحا پاسارگاد) فقط یک درگاه پرداخت ساده باشه که کارجویان برای قرار دادن رزومه کاری خودشون هزینه را بپردازند، نمیخام سیستم فروش فایل باشه اگه دوستان با تجربه چنین کامپوننتی سراغ دارند خیلی ممنون میشم شدید نیازمند دستان پر مهر شما هستم متشکرم :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام کامپوننت JS Jobs رو در گوگل سرچ کنید به نظرم فارسی شده اش بود ولی متصل به درگاه بانکی رو نمیدونم اگر نبود باید بگید نوشته بشه لینک زیر هم خوبه : http://forum.joomina.ir/thread-12045.htm بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 کامپوننت رو سرچ کردم از چتد جاگرفتم نتونستم نصب کنم خطا میداد! اگر شما تست شده دارید لطفا لینک دهید این لینکی هم که دادید به من اجازه ورود نمیده!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 متن خطا رو قرار دهید برسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 بفرمایید از خطا عکس گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 فایل sql افزونه را باز کنید و هر جا TYPE=MyISAM بود عبارت ENGINE=MyISAM را جایگزین کنید انجام دهید انشالله حل خواهد شد ضمنا مشکل از نسخه php هاست تون هست که اینجور میشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 داداش کارت درسته با این روش که گفتین نصب شد اما مشکل اینجاست که این به درگاه پرداخت آنلاین وصل نیست! چیکار کنم؟ میشه یه درگاه بهش متصل کرد؟ یا پلاگینی دارین که بشه بهش وصل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام نمیدونم براش پلاگین هست یا نه ولی می تونید سفارش بدید براتون بنویسند استادان برنامه نویس جومینا جناب تهرانی جناب حاجی پور جناب ستار رضایی بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر