rasoo 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من اسلایدر مطالب ویژه شما رو نصب کردن مشکل من با عرض ماژول هست که کمتر از 100 تاثیری نمیکنه و من نیازم 85 هستش ممنوم می شم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 91 سلام این اسلایدر ویژه جوملا 2.5 هست و اینطور که مشخصه سایت شما جوملا 1.5 شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoo 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام این اسلایدر ویژه جوملا 2.5 هست و اینطور که مشخصه سایت شما جوملا 1.5 شاد باشید :002: ورژن جوملای من = [align=-webkit-center]Joomla! 2.5.6 ********************************************************************* لطفا سوالات خود را در بخش مناسب مطرح کنید تا پاسخ مناسب هم دریافت کنید ! تاپیک منتقل شد ! ********************************************************************* نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 91 دوست عزیز شما در بخش مشکلات جوملا 1.5 این مشکل رو ارسال کردی منم گفتم پس جوملای شما 1.5 هست. . . با همه قالب ها این مشکل هست؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر