dooste_u 4 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من قبلا از کامپونتj formبرای جوملا 1.5 استفاده کردم و خیلی خیلی ازش راضیم الان برای یه سایت جوملایی2.5 نیاز به همین کامپونت دارم اما هر چی میگردم پیدا نمیکنم اگه کسی همین کامپونت(نه هیچ کامپونت دیگه) رو سراغ داره جدا ممنون میشم بهم آدرس بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بنده گشتم برای جوملا 2.5 اصلا پیدا نکردم مگر کسی برای جوملا 2.5 بهینه شده اش رو داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود من از این افزونه استفاده نکردم ولی با بریزینگ کار کردم. بسیار راحت و جامع هست. امتحان کنید ضرر نمی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dooste_u 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام این کامپونت بریزینگ امکان ارسال به ایمیل هم داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما بله این امکان را داره که هم به کاربر و هم به مدیر از طریق ایمیل هشدار بدهد امکانات: بریزینگ فرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dooste_u 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام نصب کردم اما نتونستم باهاش کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما. آموزش کار با افزونه مورد نظر در نت موجوده. لطفا سرچ کنید:thankyou: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر