fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 سلام من کامپوننت cb را که نصب می کنم به صورت ؟؟؟؟؟ همه را نشان می دهد ! دیتابیس را هم روی utf-8 قرار دادم باز هم درست نشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام همه جداولش رو برسی کردید؟ همه روی utf-8 بودند؟ از کجا دانلود کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 ممنون برای خود جومینا است ! همانی که با تمامی الحاقات برای دانلود قرار داده شده است بله جداول را بررسی کردم درست بود در سایت های دیگر مشکلی نیست ! اما اینجا ! به نظر شما ممکن است مشکل از هاست باشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام افزونه را حذف و مجددا" نصب نمایید البته این را هم در نظر داشته باشید که تغییر انکودینگ جداول بصورت دستی مشکلات قبلی را برطرف نمیکند و فقط این امکان را خواهید داشت که پس از این مشکلی نداشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در بهمن 91 همین کار را چند بار انجام دادم ! ولی درست نشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در بهمن 91 دوستان مشکام هنوز حل نشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر