pouria1980 0 ارسال شده در دی 91 با سلام به دوستان من برای بخش مدیریت از قالب joominakhepri که در سایت جومینا ارائه شده استفاده می کنم ؛ چطوری می شه از بالای قالب و صفحه ورود به بخش مدیریت نمایش ورژن جوملا رو حذف کرد ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام در فایل index.php خط زیر را حذف کنید <?php echo JText::_('Version') ?> <?php echo JVERSION; ?> موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز کد مربوطه رو پاک کردم ولی هنوزم در بالای صفحه مدیریت و همچنین قسمت لاگین ورژن نمایش داده می شه !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام همون کدی رو که در پست شماره 2 گفتم از فایلهای login.php و cpanel.php نیز حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر