alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 سلام من تازه رفتم تو کار دامنه ir. اون هم به دلیل ارزونی. یه سوال برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین.من امروز یعنی پنج شنبه دامنه ام رو ثبت کردم.اما پس از ثبت روی هاستم تنظیم نشد.یعنی وقتی با آدرس دامنه ای که ثبت کردم وارد میشم نمیره تو سایتم(اطلاعاتی که تو هاستم ریخته بودم)دلیلش چیه؟آیا دامنه های ir. رو باید ایرنیک تایید کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام بله دامنه بعد از ثبت باید توسط ایرانیک تایید و فعال شود معمولا در وقت اداری بررسی و فعال می کنند گاهی هم زودتر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 یعنی اصلا توی پنجشنبه و جمعه فعال نمیکنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 احتمال زیاد اگر رو دامنه اتون حساس نشند همین امشب یا فردا فعال بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 اگه از tiaraweb.ir استفاده كنم مشكل داره؟ web جزء نام هاي ممنوعه است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام نخیر این دامنه مشکلی نداره و نیازی به مدرک برای تایید نداره اما فقط تو ساعت اداری کار تایید انجام میدن دامنه تایید بشه براتون ایمیل میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 من توي ايرنيك خوندم كه استفاده از webممنوعه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام خیر موردی ندارد ما خودمان چندین دامنه که در اون web بکار رفته بود رو برای مشترکین جومینا هاست ثبت کردیم و مشکلی نبوده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 پس من چيكار كنم؟ لغو سفارش كنم؟ پولم رو برميگردونن يا يه دومين جايگزين كنن؟ متاسفانه همين الآن ثبت كردن چاره اي ندارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام مگر دامنه ای که ثبت کردید به دلخواه خودتون نبوده !؟ دامنه اگر توسط ایرانیک تایید نشه و لغو کنند هزینه اش نیز عودت داده میشه ولی اگر خودتون بخواهید لغو کنید قبل از اینکه ایرانیک فعالش کنه باید توسط نماینده ای که به واسطه اون دامنه را ثبت کردید درخواست لغو بدید تا وجه عودت داده بشه البته خودتون هم از طریق لینک زیر میتونید درخواست بدید http://www.nic.ir/Upload_Document موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 من به خاطر اين كه نوشته بودن web ممنوع هست يه دومين ديگه خريدم اما حالا كه فهميدم... دامنه ام رو هم ثبت كردن چي كار كنم؟ نميشه بگم جايگزين كنن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام تا فعالش نکردند درخواست لغو اش رو بدید (به نماینده ای که بواسطه اونها خرید کردید اعلام کنید براتون لغو و دامنه جدید رو ثبت میکنند) خودتون هم از طریق لینکی که دادم میتونید لغو کنید و بعد به نمایندتون بگید دامنه جدید رو ثبت کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 الآن كه فعالش كردن چيكار كنم؟ حالا اگه چاره اي ندارم مهم نيست فقط ميخوام نظرتون رو بدونم كه دامنه tiaragroup.ir براي سايت هاي طراحي وب خوبه يا نه ممنون ميشم جواب بدين ميدونم كه tiaragroup.ir براي سايت هاي طراحي وب خوب نيست اما ميخوام بدونم كه آيا انقدر بده كه ارزش خريد يك دامنه ديگر رو داره توروخدا جواب بدين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام البته نمیشه این رو کتمان کرد که نام سایت در رویه کاری بی تاثیر نیست ولی همه چیز هم حساب نمیشه آنچه که برای یک مشتری بیش از نام سایت ارزش دارد ، قدمت کاری شما و مشاهده نمونه کارهاتون میباشد به هر حال نامهایی رو هم که انتخاب کردید هیچکدام مشکلی ندارند و در کل انتخاب نام سایت یک مورد سلیقه ای میباشد شما این حق را دارید که هر نامی را که خواستید برای سایتتون درنظر بگیرید اگر در انتخاب نام سایت تردید دارید از گوگل ترنسلیت استفاده کنید . قبلا" آقای تهرانی تو سایت جومینــــــا یه آموزش برای اینکار قرار دادند که میتونید مشاهده کنید http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/588-seo-learning-domain.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 خيلي خيلي ممنون حق با شماست اصلا عنوان سايتم گروه تياراست كه به نظرم tiaragroup دومين مناسبيه،ولي اگه tiaraweb بود قشنگ تر و بهتر بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KAMYARSAN 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام ممنون از سايتتون. راستش منم يه دامنه تو سايت ايرنيك ثبت كردم پولشم پرداخت كردم ،ايميله فعال شدنش هم برام اومده حالا چيكار بايد بكنم؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام به انجمن جومینا خوش آمدید باید dns های هاست تون رو در تنظیمات این دامنه وارد کرده و ذخیره کنید و صبور باشید تا دامنه به هاست وصل شود 1 واکنش ها : alisajadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر