mahdizz 0 ارسال شده در دی 91 با سلام به همه دوستان خوب انجمن جومینا . من دنبال یه افززونه میگردم که کاربران سایت بتونن در مورد هر مطلبی نظر بدن و نظراتشوت تو یه صفحه جدید ثبت بشه نه زیر مطلب و در ضمن تعداد نظرات ثبت شده کاربران رو هم نشون بده ! دقیقا سیستمی شبیه سیستم بلاگفا و سیستم ثبت نظرات وبلاگ ها . لطفا کمک کنید و مثل سایر موضوعات ارسالی مطلب ما رو بی جواب نگذارید ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام والا از سیستم بلاگفا زیاد خبر ندارم چطوریه یادم رفته ولی سیستم نظردهی جی کامنت جومینا همه امکانات رو داره فقط اون موضوع که نظرات در یک صفحه دیگه باشند یعنی چی؟ این سیستمی که من گفتم در اون مطلب فقط قرار میگیره و در صفحه اصلی نیست باید حتما به لینک اون مطلب برید تا نظرات رو هم ارسال و هم ببینید شما دانلودش کن و ازمایشش کن ببین به کارت میاد یا نه تو انجمن هست جستجو کنی پیدا خواهی کرد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdizz 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزیز ! جی کامنت و همه سیستم های نظر دهی زیر مطلب ما نظرات رو اضافه میکنن ! شما یه سر به سایت بلاگفا بزن و به یه وبلاگ برو تا متجه بشی چی عرض میکنم ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام به این شکل برای جوملا تا حالا افزونه ای ندیدم شاید بشه با تغییر در هسته افزونه های دیگه این امکان رو ایجاد کرد البته باید به کدنویسی اشنا باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر