samadi 1 ارسال شده در دی 91 با سلام سايت ام را با هيچ دانش برنامه نويسي كم كم و قدم به قدم بك كمك جومينا راه اندازي كرده ام در يك نگاه كلي از سايت بفر مائيد نظر شما چي؟ [align=right]آيا براي كار اول من خوب بوده آيا سرعت لود شدن و بهينه سازي خوب بوده؟ آيا از نظر گرافيكي مي پسنديد؟ و معايب را از ديد خودتون بگين.... آدرس سايت من http://mypano360.ir [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام و تبریک. برای کار اول بسیار عالی و خوب هست اما جای کار دارید به طور مثال منوی سمت چپ رو میتونید بهتر کار کنید یا برای تیتر مطالب گرافیک بهتری در نظر بگیرید. پیشنهاد میکنم در کنار کارهایتون css3 رو یاد بگیرید که قدرت خاصی به قالب میده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadi 1 ارسال شده در دی 91 ممنونم نمي دونم چرا اينقدر از جومينا خوشم مياد شايد بخاطر محبت كاربرانش باشه سادگي و نظم داره عضو هاي فهيم داره از نظرات تون ممنونم 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر