sunboys 1 ارسال شده در دی 91 سلام من از قالب تک وب دیزاین استفاده می کنم لطفا راهنمائی بفرمائید چطور قسمت کپی ریت را ویرایش کنم دمو: www.zahrai.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام در فایل های css بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در دی 91 سلام در فایل های css بگردید من هرچی می گردم چیزی پیدا نمی کنم میشه بیشتر راهنمائی کنید من همه css ها را بازبینی کردم پیدا نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 در ماژولها و فایل index.php هم نبود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام کپی رایت این نوع قالب ها اکثرا در فایل index.php هست. کپی رایت قالب های سایت مذکور اکثرا کد شده هستند. در سایت تک وب دیزاین مبلغی گرفته میشه تا قالب بدون کپی رایت در اختیار قرار بگیره. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در دی 91 در ماژولها و فایل index.php هم نبود؟ نه نبود با سلام کپی رایت این نوع قالب ها اکثرا در فایل index.php هست. کپی رایت قالب های سایت مذکور اکثرا کد شده هستند. در سایت تک وب دیزاین مبلغی گرفته میشه تا قالب بدون کپی رایت در اختیار قرار بگیره. موفق باشید من قبلا قالب های دیگه ای از این شرکت داشتم به کمک دوستان ادیتش کردم اما الان حضور ذهن ندارم چطور بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام فکر نکنم همه قالب ها اینجور باشند شما دقیقا همین کپی رایت های کد شده رو حذف کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در دی 91 سلام فکر نکنم همه قالب ها اینجور باشند شما دقیقا همین کپی رایت های کد شده رو حذف کردید؟ بله برای سایت fajrstone.com را حذف کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر