fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من قالب زیرا را فارسی کردم اما زیر منوهایش فارسی نمی شود ! دمو ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jabraeel 0 ارسال شده در دی 91 سلام مال منم قبلا این طوری بود تو css های قالبم یه cssبه اسم Fusion menu داشتم رفتم از اونجا floatهاشو عوض کردم درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 تو css های قالبم یه cssبه اسم Fusion menu داشتم رفتم از اونجا floatهاشو عوض کردم درست شد. می شه بهتر توضیح بدهید ! من چیزی پیدا نکردم ! جوملای من 2.5 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jabraeel 0 ارسال شده در دی 91 تو css های قالبم یه cssبه اسم Fusion menu داشتم رفتم از اونجا floatهاشو عوض کردم درست شد. می شه بهتر توضیح بدهید ! من چیزی پیدا نکردم ! جوملای من 2.5 است بهتر صبر کنی بچه های وارد تر جواب بدن من فکر کنم فایل rtl.CSS رو خوب درست نکردی فایل های css دیگرم بگرد اگه قسمت rtl داشت اونارم قسمت های rtl رو تغییر بده قسمت تنظیمات قالت رو هم از مدیریت یه نگاهی بنداز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام واقعیت متوجه منظور شما نشدم..! میخواید چنین اتفاقی بیوفته یا...؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 می خوهم اینطوری بشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تصاویرتون لود نمیشه...! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر