mirzakhani 0 ارسال شده در دی 91 با سلام جوم شاپینگ رو از جاهای مختلف از جمله سایت اصلیش دانلود و نصب کردم اما هنوز فایل پی دی افی که به عنوان خروجی برای مشتری می فرسته و در قسمت کاربری سایت هم از طریق پنل مدیریتی موجوده بهم ریخته است و فونت های فارسی روی ساپورت نمی کنه لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم درستش کنم و یا درست شدش وجود داره؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در دی 91 هنوز كسي نتونسته اون رو درست كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود من هم از نسخه قاصدک ورژن 2 استفاده میکنم این مشکا را دارد. آیا با تغییر فونت میتوان این مشکل را حل کرد ؟ یا با UTF کردن جداول ؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام خب این افزونه با زبان فارسی این مشکل رو داره باید کدهای مربوط به این بخش تصحیح بشه بهتر با دوستان برنامه نویس در این باره صحبت کنید تا اینکار انجام بدن و در انجمن منتشر کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر