maysamsami 1 ارسال شده در آذر 89 با سلام من یه سوال عجیب دارم.نمی دونم چطور بپرسم یا اینجا جاش هست یا نه! میشه ماژول نظرسنجی رو خیلی راحت در یه موقعیت خاص فعال کرد تا اینجا مشکلی نیست من یه نظرسنجی دارم که مثلا 20 تا گزینه داره ، خوب نیست آدم توی صفحه اصلی سایت بذاره ، من میخوام مثلا یه مطلب بدم ، بگم برید توی لینک زیر (که نظرسنجی مورد نظرمه) رای بدید ! اما مشکل اینه که وقتی لینک میدم لینک نظرسنجی ، نتایج رو میاره و نمیشه توش رای داد! امیدوارم متوجه بشین ، چون سخته توضیح دادنش. باید چی کار کنم که بتونم به یه نظرسنجی لینک بدم و توش گزینه ها بیاد و بشه رای داد؟ نه اینکه از موقعیت های مختلف ببینه !! در یک کلام ، میخوام لینک بدم ! ** آقای فرحزادیان اگه جای این مطلب اینجا نیست ، گیر ندین لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام یه ماژول است در سایت جومینا که میتونید بین مطالب ماژول بکار ببرید اون رو نصب کنید و ماژول نظر سنجی رو بین مطالب قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آذر 89 افزونه Moudule any were که در جومینا هست مشکل شما را حل می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در آذر 89 یه پلاگین هست که http://joomina.ir/component/k2/item/151-moduleanywhere-joomla-persian.html لینک دانلودش خرابه. کاش میذاشتینش .. بعدش این کار لینک به ماژول ایجاد میکنه؟؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 89 به دلیل تغییر ساختار سایت لیتک های قبلی دیگه کار نمیکنن این پلاگین الان هم در جومینا هست بخش تنظیمات مطلب ---> مجموعه تنظیمات مطلب -----> پلاگین درج ماژول در مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر