sordidsecret 0 ارسال شده در دی 91 سلام. من تازه کامپوننت کیوننا رو نصب کردم و خیلی بدردم میخوره اما نمیدونم چطور باید آدرس بالای صفحه رو عوض کنم؟ ممکنه کسی راهنمایی کنه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا کدام قسمت مد نظرتون هست!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sordidsecret 0 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا کدام قسمت مد نظرتون هست!؟ موفق باشید سلام. دقیقا در نوار هنوان مرورگر عنوان رو انگلیسی میذاره. درحالی که من میخوام فارسی نوشته بشه و عنوانی رو که خودم میخوام بذاره. به این لینک یه نگاهی بندازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام به تنظیمات کامپوننت مورد نظر رفته و عنوان را تغییر دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sordidsecret 0 ارسال شده در دی 91 با سلام به تنظیمات کامپوننت مورد نظر رفته و عنوان را تغییر دهید موفق باشید ممنون آقا. حل شد. توضیح کامل رو برای دوستانی که از طریق سرچ انجین این صفحه رو پیدا میکنن میذارم. 1 - وارد بخش مدیریت جوملا شوید و از منو کامپوننت ها >> کیوننا >> گزینه های انجمن کیوننا را انتخاب کنید 2 - در کادر عنوان انجمن، عنوان مورد نظر را وارد کنید. 3 - ذخیره سازی کنید ممنون از دوستان. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر