mishekari.ma 0 ارسال شده در آذر 89 با سلام من توی فهرست کاربری یه لینک (گالری موسیقی) دارم که یه زیر مجموعه با نام آلبوم دل شکسته داره، میخوام وقتی روی گالری موسیقی کلیک میکنم چیزی نمایش داده نشه و فقط زیر مجموعه اش که همون آلبوم دل شکسته است نمایش داده شود و بعد از کلیک بر روی لینک آلبوم محتویات نمایش داده بشه،چطوری این کار رو بکنم؟ اینم لینک سایت www.sadeghimusic.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در آذر 89 با سلام منظورتون چیه که چیزی نمایش داده نشه؟ سرویس دانلود مخصوص اعضا سایت می باشد، لطفا با نام کاربری وارد شوید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mishekari.ma 0 ارسال شده در آذر 89 یعنی وقتی روی گالری موسیقی کلیک می کنم مجموعه آهنگ هامو نشون می ده من میخوام با کلیک روی آلبوم ،مجموعه آهنگ های قابل دانلود نمایش داده بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در آذر 89 با سلام یه نمونه از چیزی رو که میخواهید جایی دیدید؟اگه آره بفرمایید تا گفته بشه از چی استفاده شده. با این همه شما به راحتی میتونید از مجموعه های جوملا یا کامپوننت Mostree استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز یک منوی بسازید بعد روی گرینه منو کلیک کرده منوها > مدیریت منوها > جدید > اگر عنوان منو رو ساختید بعد روی گزینه منو کلیک کرده جدید > انتخاب نوع گزینه منو >تفکیک کننده کلیک کرده و موارد خواسته رو پر کنید مثلا گالری موسیقی بعد بازم روی جدید انتخاب نوع گزینه منو > این بار روی نمایش مطالب یک مجوعه به صورت بلاگ کلیک کرده وارد خواسته رو مانند آلبوم دل شکسته پر کنید گزینه والد را بر روی گالری موسیقی قرا بدید اگر بازم مشکلی بود در خدمتیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر