aliriza 0 ارسال شده در دی 91 سلام خدمت همگی سوالی داشتم که اگه دوستان رهنمایی کنند. بعضی از سایتها گزینه ای با نام کسب در آمد داره که با قرار دادن بنر این وبسایت در وبسایت مان اگر مشتری خریدی کرد درصدی از خرید مشتری به حساب مان شارژ می شود. چطوری این کار امکام پذیر است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در دی 91 لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام دوست عزیز ، اینجا انجمن رفع اشکال پیرامون مسائل جوملا میباشد اما خیلی کوتاه عرض میکنم خدمتتون که اینکارها معمولا بوسیله اعطای نمایندگی انجام میشه که میتونه روشهای مختلفی هم داشته باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 خیلی ممنون آقای صفر علی منم چون با جوملا کار می کنم و می خوام کاری کنم و به مشکل خوردم اینجا اومدم (و مزاحم شما شدم) یعنی هیچ افزونه یا پلاگینی برای این کار نیست؟ مثلا من اون وبسایت رو در این افزونه ثبت کنم و هر کاربری که با اون آدرس وارد وبسایت می شه و خرید می کنه، درصدی رو به یوزر این وبسایت اختصاص بدم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام برای اینکار هیچ افزونه ای وجود نداره می تونید سفارش بدید تا دوستان برنامه نویس براتون طراحیش کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر