padsha 0 ارسال شده در دی 91 با سلام بعد از یه چند ماهی که به جومینا سر نزده بودم حسابی جومینا تغییر کرده . دمتون گرم . اگه تایپیک رو اشتباهی ایجاد کردم به بزرگی خودتون ببخشید. میخواستم از بچه ها کمک بخوام برای راه اندازی یه سایت مقاله . اخه حدود یه 10 هزار تا مقاله ای رو دستمون باد کرده گفتم حالا دیگران هم استفاده کنند . حالا اگه کسی افزونه خاصی با قالب جالبی و ... سراغ داره که ب کار ما بیاد ممنون میشم. منتظر هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خوب اول اینکه مقاله ها رو میخواین برای دانلود قرار بدید یا نه بصورت متنی برای خواندن به نمایش بذارید؟ افزونه های زیادی هست ولی باید اول معلوم کرد که قصد دارید چه سایتی دقیقن می خواهید راه اندازی کنید تا بشه راهنمایی کرد جدا از افزونه های امنیتی و سئو عرض کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padsha 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزز برا دانلود میخوام بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خوب برای دانلود من جی دانلود رو پیشنهاد میکنم که خودمم ازش استفاده میکنم خیلی راضی ام jdownloads.com سایت اصلی اش هست دمو اونم توش هست فوکا دانلود هم یکی دیگه هست بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padsha 0 ارسال شده در دی 91 زبان فارسیش رو میشه کاری کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام در گوگل سرچ کنید فارسی شده اش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر