رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود mod_beinvolved تاکنون سایت های بسیاری را دیده اید که در گوشه های بالای سایت یک تصویر تبلیغاتی قرار داده اند که با کلیک بر روی آن به لینکی هدایت میشوید.توسط این ماژول رایگان میتوانید این گونه تبلیغات را در سایت خود ایجاد کنید. این ماژول دارای تصاویر پیش فرضی نیز میباشد ولی میتوانید در اندازه و سایز همین تصاویر،تصویر دلخواه خود را نیز ایجاد کنید البته تصویر باید بدون پس زمینه باشد. دانلود از سرور جومینا دمو نصب شده و توضیحات کامل این ماژول از سایت سازنده در صورتی که برای نمایش این ماژول به مشکل برخوردید طبق دستور زیر عمل کنید داخل تگ body کد زیر را اضافه کنید و ذخیره کنید. سپس ماژول را فعال کرده و در موقعیت campaign قرار دهید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من به این افزونه نیاز شدید دارم نصبشم کردم اما نشون نمیده تو سایتم این دستوری رو هم که آقای کنجی عزیز فرمودن توی قسمت بادی قالبم باید قرار بدم یا نه؟؟ اگه اره من روی قالب پیشفرض سایتم تو مدیریت کلیک کردم و ویرایش html رو زدم چنین چیزی وجود نداره کلا php هستش باید چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام شما رو تو قالبت سرچ کن بعد این کد کد بالا رو براز یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر