mehdiballa 0 ارسال شده در دی 91 من میخواستم یه فروشگاه فروش فایل طراحی کنم ولی نمیدونم از کدوم فروشگاه ساز استفتده کنم هم حرفه ای تره هم امنیتش بالاتر ؟؟؟ کسی میتونه کمکم کنه ؟ البته از فروش فایل جومینا استفاده کردم ولی به نظرم خیلی سادس !!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام می تونی از جوم شاپینگ و ویرچومارت استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiballa 0 ارسال شده در دی 91 جوم شاپینگ یا ویرچومارت ؟؟؟ کدوم بهتره ؟ کدوم حرفه ای تره و بهتره !؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بستگی به بزرگی فروشگاه تون داره از شنیده ها و تجربه خودم ویرچومارت حرف ای تره بازم بستگی داره بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiballa 0 ارسال شده در دی 91 یعنی تمام امکانات و امنیت کا رو داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بازم میگم بستگی داره چه امکاناتی بخواین ولی به امتحانش می ارزه نصب کنید ببینید اونی که میخواهید هست یا خیر امنیت رو هیچ کس نمیتونه تضمین کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام بازم میگم بستگی داره چه امکاناتی بخواین ولی به امتحانش می ارزه نصب کنید ببینید اونی که میخواهید هست یا خیر امنیت رو هیچ کس نمیتونه تضمین کنه سلام. من ویرچومارت 1 نصب کردم. چطوری باید توش فایل قابل دانلود برای فروش بزارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر