mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 سلام من دنبال یک کامپوننت هستم که هم گزینه پرداخت آفلاین(کارت به کارت ، فیش بانکی) هم گزینه پرداخت آنلاین(بانک پارسیان) را داشته باشه سوالم اینکه آیا اصلا همچین کامپوننتی وجو داره؟؟ اگر وجود نداره چطوری میتونم از ترکیب چندتا کامپوننت دیگه این کارو بکنم؟؟ ممنون از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در دی 91 با سلام دوست عزیز پرداخت در سایت ها فقط توسط درگاه فروش امکان پذیر است که دارای فرایندهای خاص می باشد با سایت یکی از بانکها مراجعه کن تا بیشتر در موردش بدونی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 من میخوام مثل سایت رادکام حساب کاربری اعضا سایتمو شارژ کنم(که بتوانن از امکانات سایتم استفاده کنن).برای این کار هم به پرداخت آنلاین و هم به پرداخت آفلاین نیاز دارم .ممنون میشم راهنمای بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام خب افزونه های پرداخت انلاین که بصورت رایگان توسط جومینا منتشر شده می تونید خودتون بصورت دستی امکان ایجاد کارت به کارت رو تو سایتتون بذارید و نمایش اون ماژول رو فقط برای اعضا بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 بله چیزی که فرمودید کاملا درسته ولی با این کار چطوری میتونم بفهمم که چه کسی چقد اعتبار داره.منظورم اینکه این اعتبارات کجا ذخیره میشن. باید چکار کنم ؟؟ آیا همچین چیزی وجود نداره؟؟ من به کمک راهنمای شما مشکل پرداختم حل شد مشکلم اینکه حالا که پولو گرفتم چطوری معمول میشه کی چقد پول داره.نمیخوام تو سایت گم بشم یا صفحه به صفحه بشم. ممنون میشم راهنمای بفرمایید بعضیا میگن باید از افزونه فروش اشتراک استفاده کنم؟؟؟آیا این افزونه میتونه بمن کمکی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام برای ثبت فیشهای بانکی بهتره از فرم سازهای مختلفی که وجود داره بسته به نیازتون استفاده کنید کارت به کارت یا همون پرداخت آنلاین هم که دیگه نیاز به توضیح نداره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 بله چیزی که فرمودید کاملا درسته ولی با این کار چطوری میتونم بفهمم که چه کسی چقد اعتبار داره.منظورم اینکه این اعتبارات کجا ذخیره میشن. باید چکار کنم ؟؟ آیا همچین چیزی وجود نداره؟؟ من به کمک راهنمای شما مشکل پرداختم حل شد مشکلم اینکه حالا که پولو گرفتم چطوری معمول میشه کی چقد پول داره.نمیخوام تو سایت گم بشم یا صفحه به صفحه بشم. ممنون میشم راهنمای بفرمایید بعضیا میگن باید از افزونه فروش اشتراک استفاده کنم؟؟؟آیا این افزونه میتونه بمن کمکی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام خب ثبت فیش بانکی این دردسرها رو هم داره میتونید در فرمی که قرار میدید یک فیلد برای آپلود تصویر قرار بدید و از کاربرانتون بخواهید که تصویری از فیش پرداختی را برانون ارسال کنند پس از تاییدتون اطلاعاتشون رو بصورت دستی وارد افزونه کنید معمولا این کار دیگه داره منسوخ میشه و کسی زیاد به این روش عمل نمیکنه و بیشتر به سمت پرداختهای آنلاین روی آورده اند شما بهتره کاربرانتون رو تشویق کنید تا بصورت آنلاین و بی دردسر پرداختهاشون رو انجام بدن موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر