رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود این ماژول ضمن خوش آمدگویی به بازدیدکنندگان سایت پرچم کشور بازدیدکننده را نیز نمایش میدهد. حاوی تصویر پرچم تمامی کشورها نیز میباشد و میتواند زیبایی خاصی به سایت شما بخشد. متن پیام را نیز میتوانید خود انتخاب کنید. متاسفانه سازنده سایتش رو تغییر داده و دمو را حذف کرده. سایت سازنده افزونه دانلود ار سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 مرسی آقای گنجی دست گلتون درد نکنه طاعات و عبادات قبول - ما رو هم دعا گو باشید یک سوال : این متن خوشامدگویی را میشه طوری تنظیم کرد که اگر کسی از کشور آلمان میاد متن خوشامدگویی به زبان آلمانی باشه ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 من تنظيماتش رو يادم نيست وفكر نميكنم بشود ولي اگر در تست جواب گرفتيد براي دوستان هم قرار دهيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام من بررسیش کردم ولی اینجور که معلومه اون جوری که امیر عزیز می خوان نمیشه فقط یه سلام + پرچم کشور مربوطه که اگه آی پی شما تو لیست آی پی های ماژول نباشه اصلا چیزی نمایش داده نمیشه البته به جای hello می تونید خودتون هم یه متنی رو بنویسید که البته فک کنم همون hello بهتره چون زبون بین المللی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر