نسیم هادی نژاد 0 ارسال شده در دی 91 با سلام و عرض ادب و احترام و همچنین عرض تسلیت بابت سال روز شهادت امام رضا (ع) ببشخید من دیگه ازبس دنبال این افزونه ها جستجو کردام که دیگه خسته شدام و پیدا نشد اون چیز ای که من می خواهم این افزونه را که اساتید محترم به یاد دارند mod_thumbsup برای 2.5 که پیدا نشد من همچنین مازولی می خواهم داخل انجمن هم جستجو کردام اما چیز خوبی من من راضی کنند پیدا نکردام می خواستم بدانم دوستان همچنین ماژولی برای جوملا 2.5 سراغ ندارند دومین هم یک مازول مثل این را برای جوملا 2.5 می خواهم که یک خبر را بزند و بعد در کنارش چهار لینک باشد مثل این: اگر دوستان هم هچنین مازولی سراغ دارند بفرمایند تا من هم فارسی سازی کنم و برای دوستان هم قرار بدهم ممنون می شوم دوستان منتظر پاسخ شما هستم موفق باشید :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نسیم هادی نژاد 0 ارسال شده در دی 91 با سلام دوستان کسی نیست به من پاسخ بدهد:s: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در دی 91 سلام فک میکنم گلوبال نیوز یا آیدا نیوز راه گشای شما باشه موفق باشید من گلوبال نیوز رو بهتون پیشنهاد میکنم با کد دادن قسمت HTML در پنل مدیریت ماژول میتونید دقیقا همینو در بیارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر