محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید لطفا مجدد به پاسخ دوستان توجه کنید اگر انجام دادید و مشکل حل نشد لطفا تمامی مواردی را که انجام دادید مجدد بازگو کنید تا مشکل شما را رفع کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farbodd 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با عرض سلام و خسته نباشید من با آرتیستر یک قالب آماده و فونت آن را B Homa انتخاب کردم ولی در سیستم های که این فونت را ندارند نمایش نمیدهد و اینکه در templt.css یا قالب سایت Fontface @ را تعریف و با سه فرمت مختلف فونت را در فولدر fonts در روت قالب سایت آپلود کردم ولی هیچ تغییری نکرد کمک کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام برای اضافه کردن فونت به سایت بارها بحث شده یکبار سرج کنید و مراحل رو کامل طی کنید فک نمیکنم مشکلی داشته باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farbodd 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام برای اضافه کردن فونت به سایت بارها بحث شده یکبار سرج کنید و مراحل رو کامل طی کنید فک نمیکنم مشکلی داشته باشید یاعلی همه این کار هارو کردم ولی هیچ تغییری نمیبینم و گرنه میدونم سوال مطرح شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام لطفا دسترسی سایت رو ارسال کنید دسترسی هاست.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام برای تغییر فونت آزرتیستر باید با نرم افزار آن color and font بخش font set یک ست خاص را انتخاب کنید ولی اگر حتما هما را می خواهید از سایت های ارائه دهنده فونت کمک بگیرید این سایت ها یک کد به شما می دهند که باید در جای کد های فونت در قالب کپی کنید و از این به بعد قالب کدی فونت نخواهید شد و سایت مثل وبلاگ ها کد را از سایت مربوطه می خواند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farbodd 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام برای تغییر فونت آزرتیستر باید با نرم افزار آن color and font بخش font set یک ست خاص را انتخاب کنید ولی اگر حتما هما را می خواهید از سایت های ارائه دهنده فونت کمک بگیرید این سایت ها یک کد به شما می دهند که باید در جای کد های فونت در قالب کپی کنید و از این به بعد قالب کدی فونت نخواهید شد و سایت مثل وبلاگ ها کد را از سایت مربوطه می خواند سلام میشه این کد رو برام توضیح بدین لطفا اخه گشتم پیداش نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farbodd 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام میشه این کد رو برام توضیح بدین لطفا اخه گشتم پیداش نکردم چی سرچ کنم دوست عزیرم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام ببخشید دیر جواب دادم از سایت http://ifont.ir کمک بگیرید و یا سایتhttp://awebfont.ir سایت های زیادی این کار را انجام می دهند فقط کافیست سرچ کنید کد فونت فارسی برای سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر