alihz2006 1 ارسال شده در دی 91 سلام من دنبال کامپوننتی می گردم که بشه باهاش یه فرم ثبت نام ایجاد کرد کاربر بعد از ثبت نام بهش یه کد پیگیری داده بشه و کاربر هم بعدا با وارد کردن کد پیگیری بتونه اطلاعات ثبت نامشو ببینه یا ویرایش کنه .البته بشه اینو تعیین کرد که می تونه اطلاعات رو ویرایش کنه یا نه .امکان آپلود عکس داشته باشه. می دونم همچین افزونه ای مطمئنا تجاری خواهد بود چون خیلی گشتم رایگانشو پیدا نکردم. چجوری می تونم با برو بچ جومینا در ارتباط باشم تا برام این کارو انجام بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
messiah 3 ارسال شده در دی 91 سلام. کاربر با ثبت نام توی فرم مورد نظر شما توی سایت هم ثبت نام میشه یا خیر. برای چه نسخه ای می خواید 1.5 یا 2.5 ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام rsform pro در گوگل جستجو کنید نسخه فارسی آن هم موجوده بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در دی 91 سلام. کاربر با ثبت نام توی فرم مورد نظر شما توی سایت هم ثبت نام میشه یا خیر. برای چه نسخه ای می خواید 1.5 یا 2.5 ؟ سلام برای جوملا 2.5 می خوام و ثبت نام تو فرم هم می خوام یه چیزی غیر از ثبت نام تو سایت باشه نمی خوام این دو تا ربطی به هم داشته باشن سلام rsform pro در گوگل جستجو کنید نسخه فارسی آن هم موجوده بدرود سلام نصبش کردم قبلا ولی امکان نمایش کد پیگیری همون لحظه رو نداره ارسالش می کنه به ایمیل کاربر من اینجوری نمی خوام من می خوام عین بیشتر سایت های ثبت نامی همون لحظه نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در دی 91 سلام rsform pro در گوگل جستجو کنید نسخه فارسی آن هم موجوده بدرود سلام نتونستین جوابمو بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام در rsform میشه کد رهگیری رو در پیغام تشکر آورد برای این کار باید یک فیلد برای کد رهگیری ایجاد کنید بعد پیغام تشکر رو فعال و متنی رو قرار دهید بعد در آخر اون متن کد زیر را قرار دهید : کد رهگیری شما : {joomina:value} جای joomina عنوان فیلد را قرار دهید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در دی 91 سلام در rsform میشه کد رهگیری رو در پیغام تشکر آورد برای این کار باید یک فیلد برای کد رهگیری ایجاد کنید بعد پیغام تشکر رو فعال و متنی رو قرار دهید بعد در آخر اون متن کد زیر را قرار دهید : کد رهگیری شما : {joomina:value} جای joomina عنوان فیلد را قرار دهید بدرود سلام عالی بود واقعا ممنونم کمک بزرگی کردین فقط یه سوال دیگه حالا چطوری امکان مشاهده اطلاعات ثبت شده رو به کاربر بدم البته بعد از وارد کردن کد رهگیری یا مثلا کاربر بتونه اطلاعاتشو ویرایش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام ببینید اگر کاربر برای شما فرمی را ارسال می کنه پس اطلاعات خودش رو ارسال کرده پس اگر قرار باشه خصوصیات خودش رو در هر زمانی که بخواد بتونه تغیر بده پس دیگه اون اطلاعات خصوصی گفته نمیشه و خاصیت خودش رو از دست میده ولی فکر کنم اگر نوع فرم رو پروفایل قرار بدید میشه تغیرش داد لینک زیر رو هم ببینید در این مورد منو کامل توضیح داده : http://www.rsjoomla.com/support/documentation/view-article/500-submissions-view-menu-item.html بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر