shayan3040 3 ارسال شده در دی 91 سلام از اساتید محترم کسی هست کمکم کنه میخواهم هدر قالب سایتم رو که جوملا 1.5 هست پهن کنم یعنی هدر سایتم ارتفاعش کم هست و میخواهم زیاد بشه لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 سلام اگه سی اس اس بلد نیستی آدرس سایت رو بده تا بگم چیکار کنی . با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در دی 91 سلام اگه سی اس اس بلد نیستی آدرس سایت رو بده تا بگم چیکار کنی . با سپاس ممنوناسم سایت من www.ostadahmadi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 سلامی دوباره گویا یه فایلی دارید بنام Css.php ، این فایل رو میتونید داخل پوشه ی قالب پیدا کنید . 1- وقتی اون فایل رو باز کردید این کلاس ها رو پیدا کنید و خصیصه ی height رو به دلخواه عوض کن مثلا الان پیشفرض 200 پیکسل هستش بکن 300 پیکسل div.art-Header و div.art-Header-png و div.art-Header-jpeg با این کار قاب هیدر 300 پیکسل میشه 2- هر عکسی رو که می خواین به 300 پیکسل تغییر بدین و اون رو با عکس قبلی جایگزین کن 4- کار تمام است و لطفا برای تشکر از دکمه ی اعتباردهی در اینجا استفاده کن 10- اگه نتونستید که مطمئنم با توضیحاتی که دادم می تونید این کار بکنید ، من این کار رو واست میکنم با سپاس 1 واکنش ها : ali11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر