Reran 0 ارسال شده در آذر 89 سلام خسته نباشید اقا من میخواستم رو کاربرانم بیشتر کار کنم و به یه کامپوننت مدیریت کاربران نیاز دارم تو انجمن جستجو کردم ولی ... ( تا تو خود جملا یه artof user پیدا کردم خواستم بدونم کسی باهاش کار کرده ؟؟؟ در ضمن من کجا باید به گروه های کاربری در جملا دسترسی بدم یا ویراییشون کنم ؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آذر 89 در منوی اصلی مدیریت سایت به مدیریت کاربران بروید و کاربر فرضی را با کلیک در پنجره پایین صفحه دسترسی دلخواه بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Reran 0 ارسال شده در آذر 89 عزیز اونرو بلدم منظورم تایین نوع دسترسی هر گروه کاربری هست مثلا فلان گروه نتونه کامنت بذاره و بتونه پست بده و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در آذر 89 با سلام بهترین کامپوننت تعیین سطح دسترسی noixACl هست. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر