alizadeh1_it 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من جومشاپینگ رو قبلاً دانلود کرده بودم و ازش استفاده میکردم، بعد که دیدم ترجمه جدیدش توسط جومینا منتشر شده، از این یکی استفاده کردم ولی مشکل اینجاست که ثبت سفارش و خرید را تماماً با تاریخ میلادی نشون میده، و در قسمت سفارشات هم تاریخ را میلادی درج میکنه، در حالیکه نسخه قبلی این مشکل رو نداشتم باهاش لطفا کنید بگید من چطور تاریخها رو شمسی کنم مممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizadeh1_it 0 ارسال شده در دی 91 سلام، خودم تونستم مشکل میلادی بودن تاریخ را حل کنم، مراحلش رو مینویسم تا دوستانی که به این مشکل برمیخورن جواب داشته باشن، یا اینکه آقای تهرانی زحمت اصلاحیه جدید رو بکشن component/com_jshopping/templates/default/order.php خط 21 ، کد زیر را <?php print _JSHOP_ORDER_DATE ?>: <?php print formatdate($order->order_date, 0) ?> تبدیل کردم به <?php print _JSHOP_ORDER_DATE ?>: <?php echo JHtml::_('date', $order->order_date, 'Y/m/d');?> و همچنین از مسیر زیر component/com_jshopping/templates/default/listorder.php خط 20، کد زیر را <?php print _JSHOP_ORDER_DATE ?>: <?php print formatdate($order->order_date, 0) ?> تبدیل کردم به <?php print _JSHOP_ORDER_DATE ?>: <?php echo JHtml::_('date', $order->order_date, 'Y/m/d');?> شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر