hamed98 2 ارسال شده در دی 91 با سلام هر چی گشتم نتونستم نسخه جدید افزونه payperdownload را پیدا کنم فقط در تاپیک زیر اشاره شده بود که لینک موجود نسخه قدیم هست و خطای زیر ایجاد می شود . لطفا نسخه تصحیح شده این افزونه را بگذارید . متشکرم ----- لینک مطابق با قانون شماره 6 انجمن حذف گردید ! ----- خطا : Warning: plgPayperDownloadPlusP30payperdownloadzarinpal::on RenderPaymentForm(/home/ishraeir/public_html/portal/plugins/payperdownloadplus/p30payperdownloadzarinpal/nusoap.php) [plgpayperdownloadplusp30payperdownloadzarinpal.onr enderpaymentform]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ishraeir/public_html/portal/plugins/payperdownloadplus/p30payperdownloadzarinpal/p30payperdownloadzarinpal.php on line 0 Fatal error: plgPayperDownloadPlusP30payperdownloadzarinpal::on RenderPaymentForm() [function.require]: Failed opening required '/home/ishraeir/public_html/portal/plugins/payperdownloadplus/p30payperdownloadzarinpal/nusoap.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ishraeir/public_html/portal/plugins/payperdownloadplus/p30payperdownloadzarinpal/p30payperdownloadzarinpal.php on line 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام کاربر محتریم این افزونه قبلا برای جوملا 1.5 رایگان بود ولی برای 2.5 و 3.0 تجاری شده ; جومینا از تجاری پشتیبانی نمیکنه پس نمیتونم لینک دانلود بذاریم باید خریداری بشه دو کامپوننت AlphaUserPoint + JDownloads رو ترکیب کنید کارایی شبیه همین کامپوننت رو دارند بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در دی 91 سلام کاربر محتریم این افزونه قبلا برای جوملا 1.5 رایگان بود ولی برای 2.5 و 3.0 تجاری شده ; جومینا از تجاری پشتیبانی نمیکنه پس نمیتونم لینک دانلود بذاریم باید خریداری بشه دو کامپوننت AlphaUserPoint + JDownloads رو ترکیب کنید کارایی شبیه همین کامپوننت رو دارند بدرود با تشکر از پاسخ شمااگه میشه لینک دانلود کامپوننت AlphaUserPoint را برای جوملا 2.5 بگذارید. نتونستم پیداش کنم . متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 با عرض معذرت فارسی پیدا نکردم بفرمایید http://extensions.joomla.org/extensions/e-commerce/credits-a-point-systems/5949 بگردید فارسی شده اش هست بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در دی 91 با عرض معذرت فارسی پیدا نکردم بفرمایید http://extensions.joomla.org/extensions/e-commerce/credits-a-point-systems/5949 بگردید فارسی شده اش هست بدرود متشکرم ولی هر چی می گردم نمی تونم فارسیشو پیدا کنم کسی هست کمک کنه تا فارسی این کامپوننت را برای جوملا 2.5 پیدا کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 بنده قبلا بخش مدیریت اونو فارسی کرده بودم فایل فارسی بخش مدیریت : دانلود از آپلود سنتر جومینا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13575962301.zip فایل ها را باید جایگذاری کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در دی 91 با عرض معذرت فارسی پیدا نکردم بفرمایید http://extensions.joomla.org/extensions/e-commerce/credits-a-point-systems/5949 بگردید فارسی شده اش هست بدرود آیا این لینکی که گذاشتید با جوملا 2.5 سازگار هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بله سازگاره فقط در سایت اصلی دقت کنید ورژن مطابق با جوملا 2.5 رو دانلود کنید اگر برای نسخه 2.5 پیدا نکردید ولی برای نسخه 1.7 بود این نسخه روی جوملا 2.5 هم جواب میده بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در دی 91 سلام بله سازگاره فقط در سایت اصلی دقت کنید ورژن مطابق با جوملا 2.5 رو دانلود کنید اگر برای نسخه 2.5 پیدا نکردید ولی برای نسخه 1.7 بود این نسخه روی جوملا 2.5 هم جواب میده بدرود من این افزونه راا نصب کردم و در قسمت کنترل پنل پیغام زید ظاهر می شود لطفا راهنمایی کنید You must parametize the general configuration of this component before using it. You must sync users before using AlphaUserPoints. You can parametize the rule for new user before this step for assign x points tonew user then sync users. فارسی ساز شما را در محل مورد نظر کپی و نصب کردم . حالا پیغام AUP_MSG_NEEDSYNCUSERS توی کنترل پنل ظاهر شده و هیچ قسمتی هم فارسی نشده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام افزونه رو کامل پاک کنید اگر جدولی در دیتابیس جا مونده بازم پاکش کنید به آموزش زیر برید نحوه اضافه کردن فایل فارسی به افزونه رو بخونید و انجام بدید forum.joomina.ir/thread-8939.html بعد دوباره اقدام به نصب کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر