amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام من روی سایتم فوکا دانلود رو نصب کردم همه چی خوب کار میکنه فقط تنها مشکلی که دارم موقع دانلود فایل هاست وقتی به فایل رو میخوای دانلود کنی اولا خیلی طول میکشه دوما تعداد دفعات دانلود رو خیلی نوجومی زیاد میزنه مثلا یه فایل یه بار دانلود شده ولی میزنه ۱۳۰۰ بار دانلود شده متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام مشکل عجیبیه شما درون تنظیمات بگردید شاید گزینه ای برای نمایش دروغین داشته باشه( من یادم نمیاد داشته باشه ) یکبار افزونه رو کامل حذف کنید و از سایت سازنده دانلود کنید و نصب کنید ببینید بازم مشکلی پیش میاد یا خیر با این حال بنده جی دانلودز هم پیشنهاد می کنم چون اونم خیلی عالیه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام الان دیگه نمیشه کامپوننت رو پاک کرد چون خیلی فایل بهش اضافه شده بیشتر مشکل بخاطر اینکه با نرم افزارهای مدیریت دانلود که میخوای دانلود کنی کانکشن هایه اتصال مدام قطع و وصل میشن خودتون یک نگاه بندازید به سایت Www.rozatozahra.ir به قسمت دانلود نوا برید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اینکه قطع و وصل میشن فکر نکنم به فوکا ربطی داشته باشه به هاست و سرعت اینترنت می تونه باشه و اینکه مشکلی که شما گفتید بنده تست کردم مشکل نبود یک فایل مثلا 5 بار دانلود شده بود بنده یکبار دکمه دانلود رو زدم دوباره تست کرد دیدم نوشته 6 بار بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام من خودمم همین فکرو کردم برا همین یک فایل رو با ادرس بدون استفاده از فوکا دانلود دانلود کردم و مشکلی نبود فکر نکنم از هاست باشه. بازم ممنون از راهنمایی هاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 پس یعنی شما با تمام فایل هایی که با فوکا دانلود میکنید مشکل قطع و وصل شدن دارید؟ من یکی رو دانلود کردم بخوبی دانلود شد...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر