mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 سلام من از جوملا1.5 استفاده میکنم .وقتی کاربر من ثبت نام میکنه ایمیلی برای تایید برای ایشان فرستاده میشه ولی متاسفانه خیلی پشت سر هم می باشد و آدرس فعال سازی هم لینک نیست و کاربر باید آن را خودش برداره و در نوار آدرس کپی کنه که این یکم برا افراد سخته.میشه کمکم کنید تا بفهمم برای زیبا شدن متن و همچنین لینک شدن آدرس فعال سازی باید چکارکنم؟ واقعا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام ابتدا پیشنهاد میکنم آخرین نسخه از جوملا 1.5 که در حال حاضر نسخه 1.5.26 است رو روی جوملا خود extract کنید و پوشه installation رو حذف کنید اگر از آخرین نسخه استفاده می کنید بازم این کار رو انجام دهید اگر مشکل حل نشد کامپوننت های برای ویرایش ایمیل های ارسالی جوملا وجود دارد که می تونید ایمیل های ارسالی جوملا رو به شکل دلخواه و اختصاصی ویرایش کنید جومینا یکی از اونا رو با نام " قالب ساز ایمیل جومینا " منتشر کرده لطفا ابتدا جستجو کنید قطعا خواهید یافت بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 عالی بور واقعا مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر