رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود این قالب زیبا دارای اسلایدری آکاردئونی زیبا به همراه ماژول ورود و ثبت نام و جستجو باز شو میباشد. دمو قالب از سایت سازنده دانلود از سرور جومینا سایت سازنده قالب دانلود فایل پی اس دی قالب چون فایل پی اس دی قالب حجم بالاتری دارد قابل آپلود بر روی سرور جومینا نمیباشد ولی تمامی پی اس دی های قالب های موجود سایت سازنده در صحه معرفی شده موجود میباشدالبته تیرگی این قالب از زیبایش کم نکرده و البته میتوان رنگ ها رو تغییر داد و همچنین فایل پی اس دی قالب نیز برای دانلود قرار داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در دی 89 سلام من این قالب رو نصب و فارسی کردم.اما اسم فهرست ها نشون نمیده.چرا؟مثلا فهرست اصلی اسم نداره یا اسم ماژول حاضرین در سایت و ....البته من اسمشون چک کردم و نمایش اون فعال بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام در قالب اصلی نشون میده ! پس مشکل از کار شماست ..! تو php قالب دست نبردید ؟ اگه نه ... دمو آنلاین بزارید تا برسی کنم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در دی 89 سلام نه همون موقع که نصب کردم اینجوری بود.بعد فارسی کردم.البه یه جاش هنوز فارسی نشده. http://www.kazeroononline.com/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 قالب جالبيه اگه فارسيش رو كسي داره بگذاره مشكل نمايش نام ماژول هم نداشته باشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در دی 89 سلام الان قالب فارسی شده و مشکلی نداره.اما جالب اینه که من اسم ماژولها را لاتین گذاشتم و نشون داد.ملاحظه بفرمایید.چیکار کنم اسمشون فارسی نشون بده؟اخه اینجوری جالب نیست. ممنونم [code]www.kazeroononline.com [/code] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام میتونید نام ماژولها رو در قسمت مدیریت ماژولها اونها رو تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در دی 89 سلام مشکل من نام ماژول در قسمت مدیریت نیست.در قسمت بالا توضیح دادم.پس از نصب قالب نام ماژول ها نشان داده نمیشد.چون من جوملا فارسی نصب کردم و نام ماژولها در قسمت مدیریت به طور پیش فرض فارسی نشون داده شد و من بطور امتحان اسم اونارو انگلیسی کردم تا بالاخره نشون داده شد.حالا چیکار کنم؟مشکل چیه؟سلام کسی نیست راهنمایی کنه؟ یه سوال دیگه دارم.چرا این قالبه تو اینترنت اکسپلورر بد نشون میده؟اما تو موزیلا و فایر فاکس مشکلی نداره!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 دمو با اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره.بعد از rtl کردن منوها باید با دستورات سی اس اس برای اینترنت اکسپلورر بهینه شوند. خیلی از قسمتهارو درست rtl کردید و چندتا کار مونده که اگر انجام بشه قالب مشکلش حل میشه و اگر دوستانی که بلد هستند این کارو انجام بدن مشکلش حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در دی 89 اما دستورات css براش بهینه شده و در فایل زیپ قالب که دانلود کردم بود.هم برای ie6 ,ie7. یعنی دوباره باید بهینه بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 چون شما موقعیت منو را تغییر داده اید باید دوباره بهینه شود درفایل های سی اس اس اینترنت اکسپلورر 6 و 7 و باید طبق تغییراتی که در قالب داده اید آنها را هم درست کنید.البته این کار نیاز به کمی تجربه دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در دی 89 کسی هست کمک کنه؟هزینه اش پرداخت میکنم.فقط نیاز به بهینه کردن قالب دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام متسفانه الان جای نیستم که بتونم امتحان کنم احتمالا از نشناختن درست utf8 هستش ... اینو به بالای داکتایپتون در index.php اضافه کنید / ببینید درست میشه <?php echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?'.'>'; ?> موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در دی 89 سلام ممنون از لطفتون.تا حدودی درست شد اما هنوز ایراد داره.ملاحظه بفرمایید: www.kazeroononline.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام مشکل چیه ؟ عنوان هارو انگلیسی نوشتید .... {منم چشم غیب ندارم } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در دی 89 نه.بالا توضیح دادم.عنوانها فارسی نشون نمیداد.همینجوری انگلیسی زدم و دیدم نشون داد.در تاپیک های قبلی توضیح دادم...مشکل اینه که تو اینترنت اکسپلورر خوب نمایش نمیده:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر