iranianbe 1 ارسال شده در دی 91 سلام میخواستم بدونم افزونه نقشه سایت که جومینا استفاده میکند چیست چون جومینا از افزونه کا ۲ کار میکند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در دی 91 اینجا همش سوالهای اساسی که میشه را جواب داده نمیشود... برای چندمین بار دارم این سوال را در این انجمن مطرح میکنم و اگر کسانی که مدیریت این انجمن و سایت جومینا را دارند توان پاسخگویی ندارند لطفا بگید که یک فکر اساسی بشه. این انجمن که سالها اینجا عضو هستم و به شخصه میتونم بگم که یکی از بهترین انجمنها برای جوملا فارسی میباشد و متاسفانه مدتی هست که بحث و به نتیجه رسیدن برای رفع مشکلات در اینجا بسیار ضعیف باهاش برخورد میشود. حالا مدیران میگن اسپم نکنید و یا هر نظر دیگه... این چندمین بار که دارم سوال میکنم برای رفع مشکل ساخت نقشه سایت برای افزونه کا۲ و اینکه سایت جومینا که با کا۲ کار میکند چه راه حلی برای نقشه سایت خودش پیدا کرده که متاسفانه هیچ پاسخی تا حالا داده نشده و من از آقای تهرانی عزیز خواهش مندم که جوابگو باشند. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از بابت دیر شدن عذرخواهی میکنیم حق با شماست ولی خوب همه افراد برای خود کارهایی ضروری تری دارند مثل درس , کار و ... ولی تا جایی که از دست مون بر بیاد کوتاهی نمی کنیم در مورد سوال تون بنده از نقشه جومینا اطلاعی ندارم ولی یادمه یک پلاگین برای k2 از xmap بود اینجا توضیحات و لینک دانلود قرار داره http://www.brisoft.de/en/xmapk2plugi/ بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در دی 91 سلام مرسی از پاسخگویی ولی این پلاگین که با کاپوننت xmap کار میکند ایراد دارد و هنگام خروجی به این صورت نقش سایت را میگیرد!!! site . com/component/k2/item نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دوست گرامی از افزونه های سئو استفاده کنید لینک باید sef بشه فکر کنم یکبار شما یا شخص دیگری بود که همین مشکل براش پیش اومده بود ولی مشکلش حل شده بود درست نمیگم؟ ______________________________________ راستی یادم اومد که کامپوننت acesef با k2 سازگاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر