رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود قالب زیبای برندر دارای اسلاید شو و همچنین ماژول زیبای ورودی و ثبت نام کاربران میباشد که در سمت راست قالب به صورت کشویی عمل میکند و در تصویر زیر قابل مشاهده است. دمو قالب از سایت سازنده دانلود از سرور جومینا سایت سازنده قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام به خاطر امکانات این قالب : دارای اسلاید شو و همچنین ماژول زیبای ورودی و ثبت نام کاربران میباشد که در سمت راست قالب به صورت کشویی عمل میکند تصمیم گرفتم فارسیش کنم ولی یه سری ریزه کاری داره که هنوزنتونستم کاملش کنم. حدودا 80% فارسی شده دوستانی که وقتشو دارن یه امتحان بکنن و اگه میتونن کمک کنن لینک دانلود یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام اگه یک دمو آنلاین قرار بدین میگم میگم چیکار کنید .... موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.active 0 ارسال شده در بهمن 89 آقا این تم مشکل داره تا حالا هم من نتونستم حلش کنم نمایش ندادن کرکترهای فارسی مشکل اساسیشه که حل بشه خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 آقا این تم مشکل داره تا حالا هم من نتونستم حلش کنم نمایش ندادن کرکترهای فارسی مشکل اساسیشه که حل بشه خوبه با سلام این مساله خاصی نیست به فونت قالب بر می گرده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 بعد از ایجاد تغییرات در هر فایل متنی،مخصوصا اضافه کردن حروف فارسی به فایل قبل از ذخیره فایل آن را به utf-8 کانورت کنید. بهترین فونت برای نمایش حروف فارسی تاهوما میباشد و در هنگام RTL کردن قالب بهتر است تمامی گزینه های فونت را به Tahoma تبدیل کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر