fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من می خواهم چنین کاری را انجام دهم ! من می خواهم کاربر بعد از ورود به پروفایل خودش اطلاعات زیر را پر کند ! نام رئیس همراه با عکس ! نام دبیر همراه با عکس ، و چندین فیلد دیگر همراه با عکس افراد ! بعد معرفی کمیته ها ، که کمیته ها به 10 بخش تقسیم می شود ! که هر قسمت ، کاربر باید چند فرد را همراه با عکس افراد معرفی کند ! و باز هم چندین بخش دیگر دارد که کاربر افراد را همراه با عکس معرفی کند ! می خواهم این اطلاعات بعد از دکمه ذخیره به قسمت خاصی برود و همه بازدیدکنندگان سایت ببیینند ! تصویر زیر را ببینید ! من می خواهم چنین چیزی را کاربران پر کنند ! مثل چنین چیزی را می خواهم می خواهم افراد را معرفی کند همراه با عکس ! و عکس افراد کنار اسم فرد قرار بگیرد ! من از sobi pro تست کردم ولی نتوستم باهاش کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در دی 91 به نظر بنده کامپوننت شهدا با تغیر کاربری شاید بتونه کمکتون کنه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 به نظر بنده کامپوننت شهدا با تغیر کاربری شاید بتونه کمکتون کنه... ممنون می شود بیشتر توضیح بدهید ؟ من کامپوننت شهدا را تست کردم به کار من نمی آید ! چون من فیلدهای خاصی را می خواهم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 دوستان عزیز کسی نظر دیگری ندارد ! ؟ واقعا نیاز به راهنمائی دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر