rose 0 ارسال شده در دی 91 با سلام می خوام برای یک استاد نقاشی سایت دو زبانه با جوملا 2.5 طراحی کنم. می شه یه قالب مثل این سایت بهم معرفی کنید؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 91 سلام کسی قالب خوب برای گالری نقاشی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟ سلام کسی قالب خوب برای گالری نقاشی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟ تجاری هم باشه مشکلی نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام این قالب خیلی ساده است بنده جستجو کردم ولی قالبی که برای سایت های هنر و نقاشی باشه بطور رایگان ندیدم شما همین قالب های ساده رو می تونید بگیرید تمام امکاناتش رو حذف فقط یه اسلاید شو و متن و منو بذارید میشه همین البته بیشتر جنبه ی اینترو دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 91 بنده جستجو کردم ولی قالبی که برای سایت های هنر و نقاشی باشه بطور رایگان ندیدم می شه اگه قالب تجاریش رو هم دیدید معرفی کنید. :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام خیر ، امکانش نیست . داخل نت جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر