nazi123 0 ارسال شده در دی 91 سلام وقتی نام کاربری یا رمز ورود اشتباه وارد میشود پیغام خطا نمایش داده میشود ولی در یک صفحه دیگه مثلا اگه در صفحه اصلی اقدام کنیم به ورود هیچی نمایش داده نمیشه اما تا وارد یک منو یا گزینه دیگه بشم پیغام رو نمایش میده یا مثلا اگه تو یکی از منو ها باشم و ورود رو بزنم نمایش داده نمیشه پیغام خطا اما بیام صفحه اصلی نشون میده (امکان نمایش پیغام خطا در همه صفحات فعال است) من دقیق هم نمیدوم تو کدوم مسیر نام و رمز رو چک میکه ببینه درست هست یا نه تو کامپوننت و ماژول ورود کاربر رفتم ولی متوجه نشدم کجا چک رو انجام میده نام کاربری nazi ثبت شده هست اگه خواستید باهاش تست کنید با هر رمزی چیزی هم جدید اضافه نکردم به سایتم ادرس سایتم abharam.com 2 روزه کل سایت شما رو جستجو جواب نگرفتم ممنون اگه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام بررسی شد ، مشکلی یافت نشد در هر حال شما در دیتابیس جدول session را خالی (Empty) کنید و کش مرورگر و جوملاتون رو هم پاکسازی کنید با مرورگر دیگری نیز تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nazi123 0 ارسال شده در دی 91 ممنون از وقتی که گذاشتید من صبح بعد از نوشتن این متن رفتم کافی نت که اونجا هم تست کنم دیدم مشکل هنوز هست کارهایی رو که فرودید هم انجام دادم الان باز مشکل باقیه شاید نتونستم درست توضیح بدم الان تو تمام صفحات سایت من و تمام قسمت ها منوی ورود کاربر وجود داره و کاربر از هر قسمت که بخواد میتونه لاگین کنه مسئله اینجاس که وقتی پسورد درست نباشه یه پیغام مثل این نمایش داده میشه اما تو همون صفحه نه بلکه زمانی دیده میشه که کاربر وارد منوهایی دیگه بشه امکان داره این مشکل برای روشن بودن زخیره ساز در قسمت تنطیمات کلی مدیریت جوملا باشه؟ یا فعال بودن سیستم کش در مدیریت پلاگین ها؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام من با این یوزر و پسورد مجددا" چک کردم و مشکلی نبود user : nazi pass : 123456 ممکنه یوزر و پسورد رو اشتباهی وارد میکنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nazi123 0 ارسال شده در دی 91 بله یوزر و پس رو اشتباه وارد میکنم برای تست منم دقیقا همین مسئله برام هست که: نمایش پیغام زمانی که یوزر و پسورد اشتباه وارد شد در همون صفحه اقدام به لاگین کردیم دیده نمیشه و فقط کاربر لاگین نمیشه بدون پیغامی و بلکه زمانی این پیغام دیده میشه که کاربر وارد صفحه های دیگه سایت بشه با تشکر از شما یک بار دیگه کارهایی که تو پست 2 گفتید رو انجام میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام بنده هم تست کردم ولی مشکلی دیده نشد. به طور مثال اگر من در صفحه اول اقدام به ورود کنم و رمز رو اشتباه بزنم ارور مبنی بر اشتباه زدن میده که خوب این طبیعی هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nazi123 0 ارسال شده در دی 91 نمیخوام اسپم دزست کنم فقط خواستم نتیجه رو بگم بار دوم که باز این کار رو کرددم: در هر حال شما در دیتابیس جدول session را خالی (Empty) کنید و کش مرورگر و جوملاتون رو هم پاکسازی کنید با مرورگر دیگری نیز تست کنید درست شد البته ذخیره ساز و کش سیستم رو هم غیر فعال کردم قبلش ممنون از وقتی کا صرف کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر