parham shakib 0 ارسال شده در دی 91 سلام از دوستان و مدیران محترم انجمن توضیحی در رابطه با درست کردن قالب اختصاصی برای متن کامپوننت k2 دارید لطفا قرار بدید البته به صورت کامل ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام من یه توضیح کوچیک میدم امیدوارم تا آخرش رو بگیرید برای اینکه قالب شما با کا2 مشکل پیدا نکنه باید css هایی که برای content جوملا نوشته شده کلاس های ان را به کلاس های k2 تغیر دهید مثلا : .blog { background:#000000; میشه .k2 { background:#000000; البته یه مثال بود بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز فکر میکنم منظورم رو کامل بیان نکردم ! شما تو کامپوننت k2 میتونید به محتوا یه فرمت خاص بدید مثلا فروشگاه ساز گروپال جومینا که با k2 راه اندازی شده محتوا یا بهتر بگم متن یه تمپلت خاص داره ! ok نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 خوب بنده هم همون رو بیان کردم میشه با یک فایل k2.css فرم خاص رو داد یا مانند مثال بالا که گفتم محتوی کانتنت جوملا رو که برای خود مطالب جوملاست برای کا2 سفارشی کنید شما همین بسته های نصبی یا قالب های سازگار با کا2 رو محتوی کدهاشون نگاه کنید متوجه خواهید شد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر