hamid80 0 ارسال شده در دی 91 سلام من از کامپونت k2 استفاد می کنم یک مشکلی که دارم اینه که یک قسمت دار ه برای ثبت نظر و در انجا قسمتی هست به نام دو کلمهای که در مقابل مشاهده میکنید را وارد نمائید ولی در عمل این کد نمایش داده نمی ش من رفتم تو پلاگین کپچا و دو کد public و private را هم زدم ولی نمایش داد نمیشه در کامپونت k2 جای ندار ه بشه این کد را غیر فعال کرد برای ثبت نطر یا ثبت نام کاربران یا اون دوتا کد وارد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در دی 91 دوستان راهنمایی می کنند مشکل از کجاست که کپچا کد در k2 نمایش داده نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leeee 0 ارسال شده در دی 91 1 - ON www.google.com/recaptcha Go to - USE reCAPTCHA ON YOUR SITE - ADD Gmail account if you don't have, or log in if you have. - Go MY ACCOUNT -> + Add a New Site - Create a reCAPTCHA key -> ADD your Domain -> Create a Key. - Copy (Public Key and then you will copy the Private Key) 2 - On your admin panel go to: - Component -> K2 -> Parameters -> Comments-> Active reCaptcha -> Yes. - Go to Component -> K2 -> Parameters -> Advanced -> Anti-spam. - Past the two Key that you have from Google. (Public and Private Key) -> Refresh you site and you got it نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر