رضوان 0 ارسال شده در دی 91 با سلام فرم سازrsformرو نصب کردم.حالا نمیدونم از کجا میتونم تنظیم کنم که فرمهایی که میسازم کدوم موقیت از سایتمو بگیره. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 با سلام یک منوی جدید بسازید ، در موقعیت Rsform کلیک کنید و دکمه فرم را انتخاب کنید، بعد از این کار از سمت چپ نام فرم خودتون رو انتخاب کنید و تایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضوان 0 ارسال شده در دی 91 موقعیت آر اس فرم یعنی کجا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دو راه دارید اولین راه اینه که اگر اشتباه نکرده باشم rsform pro خودش ماژول برای نمایش یک فرم داره دوم اینکه می تونید یک منو ایجاد کرده و یک فرم رو در ان نمایش بدید و با استفاده از پلاگین نمایش کامپوننت در صفحه فرم رو هر جا که خواستید نمایش بدید اگر بازم متوجه نشدید دقیقا بگید که مثلا چندتا فرم رو در کجا می خواهید به نمایش بذارید ابتدا روش هایی که گفتم رو انجام بدید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضوان 0 ارسال شده در دی 91 ممنون از راهنمایی خوبتون.مشکلم با منو سازی و انتخاب فرمی که ساختم به خوبی حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabokro69 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من این فرمساز رو روی یه هاست واسه تست نصب کردم مشکلی نداشت راحت نصب شد و فارسی هم شد ولی وقتی روی هاست اصلیم نصبش کردم و فرم درست کردم وقتی روی پیشنمایش کلیک کردم خیلی بهم ریخته نشون میداد حتی قالب سایت رو هم خراب نشون میداد البته فقط در صفحه مربوط به این فرم چند بار این کامپوننت رو حذف و دوباره نصب کردم ولی اینبار دیگه وقتی روی پیشنمایش کلیک میکنم هیچی نشون نمیده میگه همین صفحه ای وجود ندارد. "Not Found The requested URL /form/1-rsform-pro-example was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request." در قسمت مدیریت افزونه---> مدیریت پس از انتخاب نوع زبان زبان فارسی نصب شده برای rsform قفل شده است و نمیشه حذفش کرد یعنی تصویر زیر احتمال داره مشکل از همین باشه چون روی هاستی که درست کار میکنه اینجوری نیست یعنی به شکل زیره البته الان که به یه منو اختصاص میدم فرم رو بعد روش کلیک میکنم همونجوری بهم ریختس مثل شکل زیر حالا میخاستم بپرسم باید چیکار کنم؟ نظر شا چیه؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabokro69 0 ارسال شده در اسفند 91 دوستان کسی نظری نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام از منوی سایت گزینه تعمیرات را انتخاب کنید و هر سه مورد را انجام بدید اگر برطرف نشد در جدول extensions رکوردهای مربوطه را از حالت حفاظت شده خارج کنید و افزونه رو از طریق مدیریت جوملا حذف کنید و مجددا پس از اطمینان از حذف کامل ان را نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر