moh899 1 ارسال شده در دی 91 با سلام یک کامپوننت می خواهم که بازدید کنندگان سایت (نه لزوما اعضا)سوالات خودشون رو بپرسند و مدیر جواب بده.خودم برای این کار ازphoca guestbook استفاده کردم ولی فارسی نیست. از دوستان کسی کامپوننتی سراغ داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در دی 91 سلام خدمت شما 2تا افزونه http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13572018231.zip ***************** لینک تجاری حذف شد ***************** اینم بگم نمیدونم فارسیه یا نه فک میکنم باشه خرجش 5 دقیقه تسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 با تشکر از لطفتون ولی نصب نشد و پیام JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد را داد. حالا اسمش چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در دی 91 باید آنزیپش کنی رفیق یکیش اسمش com_easydiscuss_2.0.3945_paid_j2.5 هست که فارسی سازشم باهاشه باید جدا نصبش کنی پسورد فایلشم www.softarchive1.ir اونیکی دیگه رو هم باید آنزیپ کنی اسمش com_qickfaq_1.0.3_schlu_Farsi هست فارسیه خودش. فایل زیپ شامل ماژول پلاگین و کامپننت هست موفق باشی مشکلی بود در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز سلام هر دو فایل رو ازدو لینک بالا دانلود کردم و هردو رو آنزبپ.محتویات هر دو یکی بود که سه تا فایل زیپ بود.هر سه فایل رو نصب کردم با موفقیت نصب شد و یک منو به اون اختصاص دادم ولی وقتی پیام زیر میاد Fatal error: Call to undefined method JAccess::addACL() in C:\wamp\www\test\components\com_quickfaq\classes\quickfaq.acl.php on line 37 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در دی 91 بزار تستش کنم من اینو تستش کردم جواب داد کاملا ************** لینک تجاری حذف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام لطفا از قرار دادن افزونه های تجاری خوداری کنید در صورت تکرار ر اساس قوانین بر خورد خواهد شد در باره فارسی بودن هم کامپوننت easydiscuss فارسی شده اش در سایت های وارز موجوده بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در دی 91 نمیدونستم تجاریه ممنون بابت راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام از جی کامنت میتونید علاوه بر نظر دهی به مطالب برای اینکار در منویی جداگانه استفاده کنید هم رایگانه و هم فارسی شدش داخل تالار موجوده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 با تشکر از همه به جز جی کامنت از چه افزونه ای استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام ببنیید جی کامنت بیشتر جنبه ی نظر دادن داره نه پرسش و پاسخ افزونه های پرسش و پاسخ یکی از بهترین ها easydiscuss است که بنده عرض کردم تجاری می باشد ولی فارسی شده اش در سایت های دیگر به رایگان منتشر شده فقط کافیه بگردید ولی بجای جی کامنت می تونید از phoca guestbook یا udjacomments استفاده کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 فوکا گست فارسی نیست مشکل من اینه udjacomments رو تست نکردم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 فایل فارسی ساز فوکا گست رو در پست شماره 2 تاپیک زیر گذاشتم : http://forum.joomina.ir/thread-19344-post-98330.html#pid98330 بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sco1385 0 ارسال شده در آبان 92 با سلاممن پلاگین ایزی دیسکاس را روی جوملا نصب کردم. الان سه لینک سمت چپ، نشان داده شده در عکس پیوست، کار نمیکنند. و به کلیک کاربر پاسخ نمیدهند. گویا جاوا اسکریپت این قسمت دچار مشکل شده است. http://porsesh.shandel.info/images/444.pngاز دوستان کسی میتواند راهنمائی کند که اشکال کار در کجاست؟از دوستان متخصص در پلتفرم جوملا خواهش میکنم راهنمائی کنند.http://porsesh.shandel.infoبا سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر