ernica20 0 ارسال شده در آذر 89 بعد از طراحی سایت با جوملا چطور می شه اونو به شخص سفارش دهنده داد؟ ( فایل یا برنامه خاصی باید داده بشه؟) طوری که اون بتونه مطلب تو سایت بذاره و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 برای این منظور میتوانید از افزونه سخت بسته نصبی جوملا استفاده کنید که در جومینا به صورت عمومی منتشر شده akeebackup البته اگر جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید تاپیک زیر را مشاهده کنید http://forum.joomina.ir/thread-1498.html?highlight=akee :1:در ضمن سعی کنید عنوان سوال خود را نزدیک به مشکل بیان کنید و حتما قوانین سایت را برای استفاده بهتر یک بار مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در آذر 89 برای این منظور میتوانید از افزونه سخت بسته نصبی جوملا استفاده کنید که در جومینا به صورت عمومی منتشر شده akeebackup البته اگر جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید تاپیک زیر را مشاهده کنید http://forum.joomina.ir/thread-1498.html?highlight=akee :1:در ضمن سعی کنید عنوان سوال خود را نزدیک به مشکل بیان کنید و حتما قوانین سایت را برای استفاده بهتر یک بار مطالعه کنید ولی لینک http://joomina.ir/component/k2/item/90-akeebabackup-joolma-instalation.html خرابه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سایت جومینا در حال انتقال سرور هست و احتمالا به همین خاطر این مشکل پیش آمده ولی میتوانید از سایت اصلی جومینا دانلود کنید.در انجا سرچ و دانلود کنید www.joomla.org ولی ترجمه نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 89 دو نوع برداشت ميشه از سوالت كرد : اگه منظورت بعد از طراحي هست ؛ بايد اون پوشه رو به صورت فايل فشرده در بياري توسط نرم افزار هاي zip بعد فايل زيپ رو بدي به مشتري تا نصب كنه * اگه بعد از طراحي و نصب ميخواي به مشتري بدي؛ كافي آدرس هاي قسمت ادمين و سي پنل رو بهش بدي نياز نيست حجمي از اطلاعات رو بدي * اميدوارم منظورت رو درست متوجه شده باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 فکر نمیکنم به این راحتی هم باشه وگرنه این همه توضیحات و افزونه برای اینکار موجود نبود در صورتی که اینگونه میخواهید انجام دهید باید پوشه اینستال را هم دوباره اضافه کنید به همراه اضافه کردن دیتابیس به بسته که البته دیتابیس رو باید جایگزین اطلاعات نمونه در بسته کرد و باید این کار رو بلد بود. :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در آذر 89 ممنون از راهنمایی هاتون من متوجه شدم که باید بک آپ بگیرم و بعد اون بک آپ رو روی هاست آپلود کنم. اما اون شخصی که سایت رو داره باید چه چیزایی رو داشته باشه؟ مثلا بدون نصب wamp , joomla و خود فایل های جوملا در کامپیوترش هم می تونه در سایت تغییرات ایجاد کنه و مطلب ارسال کنه و ...؟ :-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 بعداز اینکه شما سایت رو براش نصب کردید اون به چیزی نیاز نداره و فقط وارد سایت میشه البته در مدیریت و مطالب و اخباری که میخواد منتشر میکنه البته اگر بلد نیست بک آپ بگیره بهش یاد بدید یا براش انجام بدید. البته بسته ای که براش ساختید رو بهش بدید تا داشته باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید شما سایت رو روی لوکال سرور طراحی کردید یا هاست؟ اگر روی هاست هست و هاست متعلق به دوستتون هست که مشکلی نیست و اطلاعات هاست و ادمین رو می دید و اگر روی هاست خودتون نصب کردید و از کنترل پنل cpanel استفاده می کنید براحتی می تونید با کمک ادمین سرور دوستتون منتقل کنید به سرور دوستتون... اگر هم روی لوکال طراحی کردید کافیه از پک جوملا (پوشه ها و فایلها ) + دیتابیس بک آپ بگیرید و اون رو در اختیار دوستتون بزارید تا در هاست خودش آپلود و ایمپورت کنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید شما سایت رو روی لوکال سرور طراحی کردید یا هاست؟ اگر روی هاست هست و هاست متعلق به دوستتون هست که مشکلی نیست و اطلاعات هاست و ادمین رو می دید و اگر روی هاست خودتون نصب کردید و از کنترل پنل cpanel استفاده می کنید براحتی می تونید با کمک ادمین سرور دوستتون منتقل کنید به سرور دوستتون... اگر هم روی لوکال طراحی کردید کافیه از پک جوملا (پوشه ها و فایلها ) + دیتابیس بک آپ بگیرید و اون رو در اختیار دوستتون بزارید تا در هاست خودش آپلود و ایمپورت کنه... موفق باشید ممنون از راهنمایی تون من در لوکال طراحی کردم. اما گویا در انتقال از لوکال به هاست ممکنه مشکلاتی پیش بیاد در ضمن باید روش اکسترکت کردن بک آپ رو هم به طرف یاد بدهیم! پس بهترین کار طراحی در هاست هستش. درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 نه مشکلی نیست و از لوکال هم می تونید منتقل کنید به هاست... در مورد انتقال پک جوملا که در لوکال دارید ابتدا فشردشون کنید و بعد در دایرکتوری مورد نظرتون در هاست آپلود و اکستراکت کنید در مورد دیتابیس هم کافیه ابتدا در هاست یک دیتابیس بسازید و بعد بک آپ دیتابیس لوکالتون رو در اون ایمپورت کنید و بعد فایل configuration.php رو باز کنید و اطلاعات دیتابیسی که در هاست ساختید رو بهش بدید... در انجمن هم در این موارد بحث هایی شده که اگر جستجو کنید مفید خواهد بود... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در دی 89 حالا اگه پنلی نداشته باشیم چطور باید اطلاعات به هاست منتقل بشه؟؟؟؟؟ از طریق ftp هم نمی شه! :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 چرا از طریق اف تی پی هم میتونید فایل ها رو انتقال دهید و برای اینکار هم میتونید از نرم افزارهای اف تی پی استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در دی 89 چرا از طریق اف تی پی هم میتونید فایل ها رو انتقال دهید و برای اینکار هم میتونید از نرم افزارهای اف تی پی استفاده کنید. ولی من اف تی پی رو فعال نکردم یعنی باید دوباره از ابتدا جوملا رو نصب کنم و طی نصب اف تی پی رو فعال کنم در ضمن دیتا بیس رو باید چکار کنم؟ ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام منظور آقا رضا این بود که توسط نرم افزارهای ftp می تونید پک جوملا رو به هاست انتقال دهید... در مورد فعال کردن ftp خود جوملا (نیاز نیست از اول جئملا رو نصب کنید) در این مورد بارها در انجمن بحث شده و نیاز به کمی جستجو هست! http://forum.joomina.ir/thread-1049-post-5252.html#pid5252 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در دی 89 دیتا بیس رو باید چطوری منتقل کرد با توجه به اینکه به پنل دسترسی نداریم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز اگر یوزر و پسورد دیتا بیس را دارید می تونید از نرم افزارهایی که برای ارتباط با دیتابیس هست استفاده کنید و اکسپورتی که از دیتا بیس دارید رو به اون ایمپورت کنید یا اینکه فایل رو برای ادمین هاستتون میل کنید و از اون بخواهید که به دیتا بیستون ایمپورت کنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در دی 89 آیا اصلا می تونیم روی این هاست با چیزایی که گفتم سایت داینامیک داشته باشیم؟؟؟؟؟؟ چون اطلاعات (پوشه جوملا) رو با اف تی پی آپلود کردم ولی با اف تی پی که نمی تونیم مطلب جدید بذاریم یا ماژولها رو کنترل کنیم و ... .البته میشه ولی هر بار باید آپلود کنیم وحتما باید به پنل دسترسی داشته باشیم! :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 شما وقتی جوملا را نصب کردید دیگر نیازی نیست به هاست دسترسی داشته باشید و از طریق مدیریت جوملا افزونه ها را نصب و حذف میکنید و مطالب هم از مدیریت اضافه میکنید ولی در کل نمیتوان روی هاست رایگان حساب ویژه ای باز کرد و اگر علاقه دارید یک هاست پولی تهیه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در دی 89 شما وقتی جوملا را نصب کردید دیگر نیازی نیست به هاست دسترسی داشته باشید و از طریق مدیریت جوملا افزونه ها را نصب و حذف میکنید و مطالب هم از مدیریت اضافه میکنید ولی در کل نمیتوان روی هاست رایگان حساب ویژه ای باز کرد و اگر علاقه دارید یک هاست پولی تهیه کنید مشکل من هم دقیقا همین جاست یعنی جوملا رو نمی تونم از طریق ftp نصب کنم! وگرنه بعد از اون که همه چیز مشخصه ببینید تنها چیزی که مدیر این هاست بمن داده یوزر و پس اف تی پی هست و من فقط باید از این طریق کارها رو انجام بدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 مشکل شما در نحوه نصب جوملا است در سایتی که هاست رایگان گرفته اید حتما منابع آموزشی در مورد نحوه استفاده وجود دارد.شما بعد از انتقال پک جوملا به هاست از طریق اف تی پی نیازی نیست کاری در هاست بکنید.فقط آدرس سایت رو وارد کنید تا مراحل نصب شروع شود و بعد از نصب هم فقط کافیست پوشه اینستالیشن را در هاست حذف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در دی 89 مشکل شما در نحوه نصب جوملا است در سایتی که هاست رایگان گرفته اید حتما منابع آموزشی در مورد نحوه استفاده وجود دارد.شما بعد از انتقال پک جوملا به هاست از طریق اف تی پی نیازی نیست کاری در هاست بکنید.فقط آدرس سایت رو وارد کنید تا مراحل نصب شروع شود و بعد از نصب هم فقط کافیست پوشه اینستالیشن را در هاست حذف کنید. من با استفاده از نرم افزار فایلها را تک تک آپلود کردم (نه بصورت پک) میشه بفرمایید برای نصب باید کدوم فایل رو باز کنم؟ تا صفحه نصب درست مثل لوکال بیاد :-/ در ضمن همه فایل هایی که فرمت php. دارن بصورت تکست هستن و قابل ویرایش نیستن مثل این فایل: ftp://sitename.ir/web/installation/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام پیشنهاد می کنم از هاستهای رایگان استفاده نکنید...! اگر چاراه ای ندارید جز اینکه از هاست رایگان استفاده کنید هاستی رو انتخاب کنید که بهتر از هاستهای رایگان دیگر باشد...(البته در این صورت هم باز هاست رایگان توصیه نمی شه به خاطر محدودیتهایی که دارد...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 همانطور که جناب فرحزادی فرمودند هاست های رایگان محدودیت هایی برای کاربران در نظر میگیرند و بهتر است از هاست های پولی استفاده کنید! ولی برای نصب بعد از انتقال فایل ها شما نباید ادرس اف تی پی رو وارد کنید باید از ادرس اصلی استفاده کنید. مانند: http://www.sitename.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ernica20 0 ارسال شده در دی 89 همانطور که جناب فرحزادی فرمودند هاست های رایگان محدودیت هایی برای کاربران در نظر میگیرند و بهتر است از هاست های پولی استفاده کنید! ولی برای نصب بعد از انتقال فایل ها شما نباید ادرس اف تی پی رو وارد کنید باید از ادرس اصلی استفاده کنید. مانند: http://www.sitename.com خیلی ممنون از راهنمایی هاتون :thankyou: ببخشید که اینقدر به زحمت افتادین ولی این هاست مربوط به یک مرکز علمی هستن که زیر دامنه ارائه میده و مجبورم که از همین سایت استفاده کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر