saeed_shaygan 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من در جوملا 2.5 وقتی در صفحه اول (خانه) ماژول پارسا گلوبال رو فعال می کنم ؛ زمانیکه بر روی یک خبر کلیک میکنم علاوه بر متن خبر لیست کل خبرها (کل خبرهای ماژول) می آید و نمی دانم چی کار کنم. من این مشکل را در جوملا 1.5 در غیر صفحه اصلی سایت داشتم. نمی دانم چی کار کنم . خیلی فوری کمک کنید هیچ کس نمیدونه یعنی ؟؟؟ عجیبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام تنظیمات منویی رو که مطلب در آن قرار دارد را بررسی کنید که نمایش مطالب با عرض کامل صفحه روی 0 باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_shaygan 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام تنظیمات منویی رو که مطلب در آن قرار دارد را بررسی کنید که نمایش مطالب با عرض کامل صفحه روی 0 باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): بله مطلب شما انجام شده است اما همه ماژول های صفحه نخست با اینکه فقط در صفحه اصلی فعال هستن در زمانی که یک مطلب از گلوبال نیوز را میزنم نمایش داده می شود. اما در صورتی که نوع منو صفحه اصلی را از مطالب ویژه شده به یک فرم تغییر می دم درست میشه اما یک جا برای آن کامپوننت قرار می دهد که صفحه اصلی منو از زیبایی خارج می کند. لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اما همه ماژول های صفحه نخست با اینکه فقط در صفحه اصلی فعال هستن در زمانی که یک مطلب از گلوبال نیوز را میزنم نمایش داده می شود برای این مورد میبایست برای هر کدام از مجموعه های مطالبتون ، یک منو ایجاد کنید اما در صورتی که نوع منو صفحه اصلی را از مطالب ویژه شده به یک فرم تغییرمی دم درست میشه اما یک جا برای آن کامپوننت قرار می دهد که صفحه اصلی منواز زیبایی خارج می کند اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم ، شما میخواهید وقتی ماژولی نمایش داده نمیشه ، موقعیت خالی اون ماژول هم نمایش داده نشه برای رفع این مورد میبایست موقعیتهاتون رو بصورت شرطی تعریف کنید قبلا در این مورد بحث شده ، کمی جستجو کنید قطعا" خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر