saaa1985 0 ارسال شده در دی 91 با سلام من میخواستم کاربر جدید برای کا 2 ایجاد کنم که لینکی برای ایجاد کاربر جدید ندیدم! از قسمت کاربران جوملا هم خواستم این کار رو انجام بدم که بعد از تکمیل کلیه فیلدها و تایید به صفحه سفید رسیدم!؟ از قسمت ایجاد کاربر تو خود سایت هم به این صفحه رسیدم؟! نمیدونم مشکل از چیه؟! در ضمن جوملای من 2.5 هستش ممنون میشم کمکم کنید!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام احتمالا از تنظیمات امنیتی سایتتون هست تغییر در فایل اچ تی اکسس ندادید؟ افزونه امنیتی نصب و فعال نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saaa1985 0 ارسال شده در دی 91 سلام احتمالا از تنظیمات امنیتی سایتتون هست تغییر در فایل اچ تی اکسس ندادید؟ افزونه امنیتی نصب و فعال نکردید؟ سلام نه من نه افزونه امنیتی ایجاد کردم نه تغییری تو فایل امنیتی! البته قبلا گفته بودم که مشکل تو دسترسی پوشه ها دارم که دسترسی ها رو 777 کردم از اون میتونه باشه؟! ممنون از کمکتون سلام احتمالا از تنظیمات امنیتی سایتتون هست تغییر در فایل اچ تی اکسس ندادید؟ افزونه امنیتی نصب و فعال نکردید؟ سلام نه من نه افزونه امنیتی ایجاد کردم نه تغییری تو فایل امنیتی! البته قبلا گفته بودم که مشکل تو دسترسی پوشه ها دارم که دسترسی ها رو 777 کردم از اون میتونه باشه؟! ممنون از کمکتون البته به صورت پیشفرض شناسه را =0 قرار داده است! احتمال دارد از این باشد در ضمن من افزونه AcyMailing را نصب کرده ام این چطور؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر