smzmagician 5 ارسال شده در دی 91 با سلام و خسته نباشید من به یک مشکل خاص برخورد کردم که اونم وقتی ایجاد شد که خواستم کامپوننت p30mellat رو پاک کنم پس از اقدام به حذفش متاسفانه تمامی کامپوننتهای دیگر رو از دسترس خارج کرده و در بخش مدیریت نمایش نمیدهد و در بخش مدیریت و کاربری اروری ر نمایش میده با عنوان : error ;loading component در صورتی که تمامی کامپوننت ها هنوز در بخش component موجوده ، اینو با استفاده از ftp میتونم مشاهده کنم ولی در قسمت مدیریت نیست . اگر راه حلی داره لطفا راهنمایی نمایید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در دی 91 ببخشید الان متوجه شدم مشکل از حذف com_joominaparsian بود ، چون جای ویرایش نبود این پست رو ارسال کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi584 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 ببخشید الان متوجه شدم مشکل از حذف com_joominaparsian بود ، چون جای ویرایش نبود این پست رو ارسال کردم. سلام منم همین مشکلو داشتم یعنی با حذف افزونه بانک ملت کامپوننت ها لود نمیشن و joomparsian هم نصب نکردم که بخام حذفش کنم میشه بگید چکار کنم تا کامپوننت ها دوباره لود بشن خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام منم همین مشکلو داشتم یعنی با حذف افزونه بانک ملت کامپوننت ها لود نمیشن و joomparsian هم نصب نکردم که بخام حذفش کنم میشه بگید چکار کنم تا کامپوننت ها دوباره لود بشن خیلی ضروریه دوست عزیر با سلام من بطور کامل نشد حذفش کنم فقط دوباره دیتابیسو از بک آپی که گرفته بودم رو ایمپورت کردم و سپس از همونجا جداول مربوط به این کامپوننت رو حذف کردم .توصیه میکنم کسی حذفش نکنه واسه سایت من که شده غده سرطانی ولی متاسفانه هنوز وقتی میخوام از طریق نصب و حذف حذفش کنم همون مشکل اولیه رو ایجاد میکنه و کامپوننت های دیگر رو هم تو مدیریت نمیتوانم ببینم در حالی که موجود هستند نمیدونم این فردی که این کامپوننت رو نوشته چیکار کرده که قابل حذف نیست ویرایش شده دی 92 توسط smzmagician نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام این خطا مواقعی بروز میکنه که کامپوننتی رو بصورت ناقص نصب و یا حذف میکنید باید اون کامپوننت موردنظر رو بصورت دستی و بطور کامل از روی هاست و دیتابیس حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در دی 92 با سلام این خطا مواقعی بروز میکنه که کامپوننتی رو بصورت ناقص نصب و یا حذف میکنید باید اون کامپوننت موردنظر رو بصورت دستی و بطور کامل از روی هاست و دیتابیس حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام متاسفانه با حذف کامل از دینابیس و خود فایل منیجر و ... باز این ارور وجود داره و مشکل ساز است. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر