mmoobbiinn 0 ارسال شده در دی 91 سلام خسته نباشید از آشنایی با انجمن جوملینا مسرورم بنده قصد دارم در صفحه اول سایتم 30 تا تصویر بند انگشتی و کمی توضیح قرار دهم، مثلا در 7 ردیف 5 تا و برای ادامه صفحه بندی بشه. ؟؟؟؟؟؟ البته گلوبال نیوز مشکل من رو حل نمیکنه من قصد دارم که از تصاویر به سایت های مقصد لینک بدم که گلوبال نیوز به ادامه مطلب لینک میده لطفا کمکم کنید. راستی جوملا 2.5 کار میکنم؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmoobbiinn 0 ارسال شده در دی 91 چرا کسی ج به من نمیده؟؟؟ یعنی چنین چیزی در جوملا وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در دی 91 با سلام می تونی از ایدیا نیوز AiDaNews استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmoobbiinn 0 ارسال شده در دی 91 آیدا نیوز یک ماژول هستش من چه طور ازش در صفحه اول استفاده کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در دی 91 یه موقعیت در بالای صفحه به اندازه قسمت مطالب ایجاد کن با استفاده از فایل index.php کدی رو وارد کن که مطالب صفحه اصلی رو نمایش نده(کد رو یادم نیست سرچ کن پیدا می کنی) تو تنظیمات ماژول قسمتی وجود داره که فقط مطالب صفحه نخست رو نشون میده با این کار مشکل شما حل خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmoobbiinn 0 ارسال شده در دی 91 میتونم از پلاگین که ماژول را در متن نمایش می دهد استفاده کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بلی میشه ولی ایجاد موقعیت خیلی بهتره بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر