امیر12 2 ارسال شده در دی 91 سلام من alfcontact نصب کردم ولی یک مشکلی که دارم اینه که قسمتهای مختلف این افزونه انگلیسی هست چه طور می شه این قسمتها را فارسی کرد که تو سایت نمایش داده می شه مثلا from یا to نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام آموزش زیر را بخونید و مو به مو انجام دهید http://forum.joomina.ir/thread-8939.html سوالی بود در خدمتیم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در دی 91 ممنون دوست عزیز ولی قبلا فارسی سازی شده ولی نمی دانم چرا نوشته های فارسی نمی شه ; ; ; COM_ALFCONTACT_FORM_FROM="از:" COM_ALFCONTACT_FORM_EMAIL="ایمیل:" COM_ALFCONTACT_FORM_TO="به:" COM_ALFCONTACT_FORM_SUBJECT="موضوع:" COM_ALFCONTACT_FORM_MESSAGE="پیغام:" COM_ALFCONTACT_FORM_COPYTOME="ارسال یک کپی به خودم" COM_ALFCONTACT_CAPTCHAS_VERIFICATION="تایید شد:" COM_ALFCONTACT_FORM_SEND="ارسال" COM_ALFCONTACT_DETAILS_HEADER="اطلاعات ارسالی:" COM_ALFCONTACT_DETAILS_NAME="نام:" COM_ALFCONTACT_DETAILS_EMAIL="ایمیل:" COM_ALFCONTACT_DETAILS_IP="آدرس آی پی:" COM_ALFCONTACT_DETAILS_BROWSER="مرورگر:" COM_ALFCONTACT_COPYOFMESSAGE="ارسال یک کپی از پیغام به " COM_ALFCONTACT_WRONG_CAPTCHA="کد امنیتی وارد شده اشتباه است لطفا مجداد کد را وارد کنید." COM_ALFCONTACT_CAPTCHAS_SPELLING="هجی کردن (صدا)" ; COM_ALFCONTACT_INVALID_NAME="نام خود را وارد کنید, لطفا." COM_ALFCONTACT_INVALID_EMAIL="یک ایمیل وارد کنید, لطفا." COM_ALFCONTACT_INVALID_SUBJECT="موضوع ایمیل را مشخص کنید, لطفا." COM_ALFCONTACT_INVALID_MESSAGE="خطا در ارسال فیلد پیغام خالی است." چه طوری می توانم اینها را جایگزین متن انگلیسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام شاید در معرفی فایل زبان اشتباهی رخ داده شاید یک کوتیشن جامونده یا یک علامت مساوی اول اینا رو بررسی کنید بعد طبق اون لینکی که اقای میری دادند جلو برید اگر جواب نداد این فایلها رو جایگرین فایل های انگلیسی بکنید و دوباره افزونه رو نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در دی 91 ممنون درست شد من امدم فایل ini فارسی کپی کردم تو فولدر en بعداش مشکلم برطرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر