نسیم هادی نژاد 0 ارسال شده در دی 91 با سلام و عرض تسلیت خدمت تمامی اساتید محترم به مناسب اربعین حسینی من یک سوال فنی داشتم- این را هم بگویم تا حدود زیاد می دانم چکار کنم فقط یک چیز را نمی دانم من می خواهم یک فیلد به صفحه ورد مدیریت جوملا اضافه کنم مثلا نام کاربری پسورد شمار ملی حالا می خواهم که این سه مورد با هم ارتباط داشته باشند برای این کار چند قسمت را باید ویرایش کنم اولی این قسمت است: mod_login دومی هم admin.login و سومی هم قسمت کاربری است که باید اونجا هم قید بشود تا قابل تغییر باشد حالا دوستان سوال من اینجاست به غیر از اینها چیز دیگری نمی خواهد تغییر کنند؟ منتظر پاسخ اساتید محترم هستم تا ادامه سوال را مطرح کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 باید تو دیتابیس هم جدول مورد نظر ویرایش بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نسیم هادی نژاد 0 ارسال شده در دی 91 باید تو دیتابیس هم جدول مورد نظر ویرایش بشه اره من این کار ها را انجام داده ام اما مشکل اصلی من ارتباط دادن این سه مورد است که باید هر سه مورد درست باشند بعد وارد مدیریت شود - همین دقیقآ نمی دانم کجاش چنین رابطی برقرار شده خوبه که ما یک مدت رفتیم برنامه نویسی را یاد گرفتیم باز هم هیچی منتظر جواب اساتید محترم هستم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر