ali300 0 ارسال شده در دی 91 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران و مدیران محترم انجمن حقیقتش بنده در حین نصب جمولا فارسی بر روی هاستهای رایگان پس از پر کردن فیدهای مرحله چهرم نصب این پیام رو در یک صفحه کاملا سفید میده.حقیقتش موندم دیگه.هر چی تلاش کردم نتیجه نگرفتم/اینم متن پیامش: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8` اگر دوستان کسی میتونه راهنمایی بکنه ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید البته هاستهای رایگان محدودیتهایی دارند که گهگاه مشکلاتی رو هم ایجاد میکنند شما همون بسته نصبی جوملا رو در لوکال نصب کنید اگر مشکلی نداشت ایراد از هاست رایگانتون میباشد میتونید حتی جوملا را در لوکال نصب کنید و بعد به روی هاستتون منتقل کنید در مورد انتقال سایت از لوکال به هاست و یا بالعکس چندین بار بحث شده که قطعا" با کمی جستجو نتایجی را خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali300 0 ارسال شده در دی 91 ممنون آقا مصطفی کلا بیخیالش شدم از شما هم بابت زحماتتون ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JST 0 ارسال شده در دی 91 سلام مشکل در ورژن mysql هست TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8` رو به شکل زیر در شاخه نصب جوملا قسمت اسکریپت دیتابیس به شکل زیر تصحیح کنید Engine=MyISAM نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali300 0 ارسال شده در دی 91 ممنونم دوست عزیز.بیخیالش شدم.رفتم یک جای دیگه با یک هاست رایگان دیگه راه اندازیش کردم.از راهنماییتون هم بسیار ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر