rojan 0 ارسال شده در آذر 89 با سلام در صورت امكان راهنمايي كنيد من ميخواهم سايتي فارسي داشته باشم كه در آن آموزش مجازي باشد امكان قرار دادن متن درس و در بعضي مواقع كلاس با صدا به صورت آنلاين باشد البته براي افرادي كه قبلا ثبت نام كرده باشند مثل دانشگاههاي مجازي لطفا راهنمايي كنيد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 در این باره موجود هست ولی رایگانشو ندیدم http://extensions.joomla.org/extensions/communication/video-conference/9913?qh=YTo0OntpOjA7czo2OiJvbmxpbmUiO2k6MTtzOjU6InZpZGVvIjtpOjI7czo2OiJ2aWRlb3MiO2k6MztzOjEyOiJvbmxpbmUgdmlkZW8iO30%3D لینک بالا یک نمونه از این افزونه هاست و سایت سازنده این افزونه چندین مورد افزونه با کارایی های مختلف داره میتونید اطلاعات کامل رو در سایت سازنده مشاهده کنید در زیر هم لینک یک افزونه برای کنفرانس رو قرار میدهم http://www.joomplace.com/live-conference/live-conference.html من اینگونه امکانات رایگان رو ندیدم و اگر مشاهده شد در سایت معرفی میکنیم البته برای ارسال صوت به صورت انلاین میتوان از افزونه های چت استفاده کرد ولی برای اموزش انلاین ویدئویی از افزونه های بالا میتوان استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آذر 89 ممنون ازپاسخ شما من به لينك اول وارد نمي شوم و لينك دوم هم پيغام buy now ميدهد واگر امكان دارد دمويي از مواردي كه رايگان نيست را قرار دهيد و يا بفرماييد در كجا م يتوانم دسترسي داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آذر 89 لینک دوم مشکلی نداره. لینک اول بصورت اصلاح شده: http://extensions.joomla.org/extensions/communication/video-conference/9913 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آذر 89 سلام تو جومینا مارکت یک کامپوننت آموزش مجازی وجود داره که هم به ویرچومارت وصل میشه و هم قابلیت صدور گواهینامه آنلاین روو داره در ضمن فارسی هم هست joominamarket.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آذر 89 سلام ار پاسخ شما متشكرم من در اين قسمت رفتم ولي براي خريد چند سوال مهم دارم كه متاسفانه هرچقدر سعي كردم پاسخ دريافت نكردم به همين دليل ناچارا سوال را اينجا مطرح م يكنم ؟آيا اين برنامه امكان آموزش آنلاين با صداي استاد را دارد و تخته وايت برد براي نوشتن استاد دارد؟وآيا امكان دارد سايتي كه از اين كامپوننت استفاده ميكند معرفي كيند يا دمويي از آن داشته باشم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 البته بعد از انلاین شدن جناب رزاقی پاسختون رو میدن ولی چون یکی از دوستان از این افزونه استفاده میکنه فکر نمیکنم بشه بصورت انلاین باهاش اموزش داد و شما میتونید اموزش ها رو اپلود کنید و کاربران میتونن با ورود به حساب کاربری مشاهده کنند. البته شاید این امکا هم داشته باشه ولی من بعید میدونم.هرچند با سرعت های اینترنت در ایران اموزش انلاین کمی مشکل ساز است چون ممکن است مخاطبان شما از اینترنت مناسبی برخوردار نباشند. ولی شاید شما مجبور باشید از اسکریپتی جداگانه برای این منظور استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 اگه امکانات بالا می خوای LMS moodle رو از سایتش بگیرید - امکانات و ماژول های خوبی هم داره . moodle.org اما اگه سیستم تخته وایت برد و ... می خوای بهترینش adobe connect هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آذر 89 اين دو موردي كه معرفي كرديد فارسي نيستند؟ اگر من فارسي بخواهم چه كار بايد انجام بدهم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 اگر میخواهید در این حدود امکانات داشته باشه افزونه ای که در فروشگاه جومینا مارکت فروخته میشه و قبلا هم توسط جناب رزاقی به شما معرفی شده خریداری کنید. البته متوجه نشدم کدوم دومورد اون دو موردی که من معرفی کردم یا مواردی که جناب zlili35 معرفی کردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آذر 89 سلام منظورم adobe connect است و موردي كه در جوميلا ماركت است اين امكانات را فكر كنم ندارد .سلام ممنون از پاسخ شما منظور من adobe connect است كه چطورمي توانم در سايت قرار دهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در آذر 89 با سلام قیمت adobe فوف العاده گرونه و همچنین ایران رو هم تحریم کرده با همه اینها از همه واسه این کار بهتره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آذر 89 الان در دانشگاه ها برا ي آموزش مجازي از همين استفاده مي شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 اگر برای استفاده نیازی به اتصال به سرور ادبی نداشته باشه مطمئنا در بازار برای خرید باید پیدا بشه. ولی در نت که سرچ کردم البته در چندین سایت بزرگ به اشتراک گذاری وجود نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در آذر 89 بله دیگه خودتون جواب خودتون رو دادید دانشگاهها!!! مثلا دانشگاه مجازی شیراز! تا اونجایی مه من اطلاع دارم با قیمت هنگفتی با واسطه از adobe خریدن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 البته با پیشرفت تکنلوژی و برنامه نویسی انحصار از دست شرکت های بزرگ خارج شده و همونطور که در ارسال دوم این تاپیک آدرس سایت سازنده افزونه های آموزش آنلاین رو معرفی کردم. میتوان موارد مشابه بیشتری را یافت و اگر بخواهید هزینه کنید گزینه ای که معرفی کردم بسیار ارزانتر است البته امکانات داخلی و فارسی نیز جدیدا راه اندازی شده که به واسطه سایت خدمات دهنده انجام میشود. ولی تا بدست اوردن افزونه آموزش آنلاین به صورت مستقیم میتوانید گزینه های دیگر را استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در آذر 89 کاملا حق با آفا رضا است اما این مساله رو نمیشه نادیده گرفت مه در این مورد adobe فعلا بهتربن است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آذر 89 سلام متشكر ،من باز هم در مورد 2 لينك موفق نشدم دمو را كه پيغام buy now مي دهد و درمورد لينك ديگر هم باز نمي توانم وارد شود در هر صورت اگر بخواهم از همين مواردي كه شما معرفي كرديد را استفاده كنم چه كاري بايد انجام بدهم ممنون مي شوم راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در دی 89 چرا موودل moodle فارسی هست و زبان فارسیش هم توی وب سایتش برای دانلود هست . خوبی این سیستم ا ینه که مثل جوملاست با php فقط با xamp اجرا میشه . حتی تو بعضی سایتهای فارسی هم برای دانلود وجود داره . الآن تقریبا همه ی دانشگاه های مجازی ایران از این سیستم استفاده می کنند . اما adobe connect فارسی نیست اما همه ی گزینه هاش به صورت icon و خیلی ساده مشخصه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 adobe نیازی به فارسی بودن نداره! دانشگاههایی که الان دارن تو ایران دانشجوی مجازی می گیرن از adobe استفاده می کنند مثل دانشگاه شیراز. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر