sadaf3d 18 ارسال شده در دی 91 سلام.این سایت رو ببینید سمت چپ قسمت پیوند هاش.میدونم با جوملا نیست اما ما توی جوملا چیزی شبیه این داریم؟ [http://www.shfarasat.com] میخام بشه عکسای لینکدار رو به صورت متحرک و افقی حرکت بدم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 سلام این نیازی به افزونهی خاص نداره فقط یدونه کد مارکویی هستش و همین کد هم میتونی از این استفاده کنی محتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوای دلخواه فقط باید اچ تا ام ال بلد باشی با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 91 ممنون میشه کاری کرد که با بردن ماوس روی این نوشته تصویر از حرکت بایستد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 خوب این آرگومان این کار رو میکنه دیگه: onmouseover="this.scrollAmount=0;" با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 91 در عمل جواب نداد.فکر میکردم این آرگومان این کار رو بکنه اما در عمل جواب نداد.میشه خودتون یبار امتحان کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 سلامی مجدد باید به طور قطع جواب بده من تست کردمش با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 91 ممنون درست شد اما برای اینکه عکس بذارم چیکارم؟از چه فرمانی باید استفاده کنم؟ برای متن جواب میداد اما با ویرایشگر جوملا هر چقدر عکس آپلود کردم لود نکرد.برای یه عکس که لینک شده به یه سایت دیگه باید چهه فرمانی بزنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام برای تصویر میبایست از تگ img استفاده کنید و آن را در قسمت محتوای دلخواه پست شماره 2 قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر