امیر12 2 ارسال شده در دی 91 سلام من میخواهم مطالب که داخل k2 هست ویرایش کنم روی هر مطلب که کلید می کنم ارور 500 - خطایی رخ داده است نوشته و دسترسی به اون مطلب نمی ده و ارور زیر را می ده DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_mh83 1 ارسال شده در بهمن 91 این فایل را باز کنید \administrator\components\com_k2\views\item\tmpl\default.php در انتهای این فایل کد زیر را بزنید jQuery(document).ready(function () { jQuery("#created").val(''); jQuery("#publish_up").val(''); jQuery("#publish_down").val('');}); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasra.kh 0 ارسال شده در مهر 92 این فایل را باز کنید \administrator\components\com_k2\views\item\tmpl\default.php در انتهای این فایل کد زیر را بزنید <script type="text/javascript" language="javascript"> jQuery(document).ready(function () { jQuery("#created").val(''); jQuery("#publish_up").val(''); jQuery("#publish_down").val('');});</script> کدوم کد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasra.kh 0 ارسال شده در مهر 92 کدوم کد؟ آها الان اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما دلیل این اتفاق اینه که یکبار جوملا تاریخ رو شمسی می خواد بکنه یکبار افزونه و اینجوری میشه زبان مدیریت را روی انگلیسی قرار بدید مشکلی بوجود نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر